Hvis du har en baby, der ikke vil sove om dagen, kan det let føles som om, du aldrig rigtig har fri. Det er hårdt at være på hele tiden og ikke kunne få nogen pauser i løbet af dagen.

Måske ser misundeligt på, hvordan andre mødre lægger deres rolige og trætte baby i barnevognen, triller en kort tur og så sover babyerne ellers 2-3 timer…

Heldigvis findes der løsninger, så din baby sover længere lure om dagen. Og du kan få dig et tiltrængt hvil eller endelig tage på café uden frygt for, at din baby vågner så snart barnevognen er parkeret

 

Hvordan kan man forlænge babys lure?

Bevægelse
For at undgå at skulle trave evigt rundt med barnevognen kan man købe en motor, der kan spændes fast på barnevognen, så den bevæger sig. Dét kan hjælpe, så din baby kommer uforstyrret igennem alle søvnfaser. 

Svøb
De fleste babyer sover bedre, når de er svøbet ind i et babysvøb. En voksipose er også god til dette formål. Men babyen kan kun pakkes ordentlig ind i den om vinteren, ellers bliver det alt for varmt.

Tyngdesoveposen fra Tyngdeposen® kan bruges året rundt i barnevognen. Soveposen med tyngde omslutter baby og giver samme effekt som en tyngdedyne. De fleste babyer reagerer ved at sove dybere og i længere tid. Der er huller til barnevognssele og om vinteren bruger man bare voksien ud over, som det sidste lag.

Næsten alle, som har prøvet tyngdesoveposen fra Tyngdeposen® i barnevognen,  har fået god effekt af den. Soveposen har hjulpet deres urolige baby med at sove dybere og længere stræk. Jeg har fået rigtig mange taknemmelige anmeldelser og mails fra mødre, som nu har babyer, der sover 2-3 timer i barnevognen og vågner veludhvilede og glade.

 

Ida Dybdahl Mathiesen
“Vi har været super glade for tyngdesoveposen fra Tyngdeposen. Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 4 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Vi bestilte tyngdesoveposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om dagen.

Jeg kan kun anbefale Tyngdeposen – det er nogle af de bedst penge vi har brugt.”

Line Lerche
“Vi har kun brugt soveposen i 1 uge, og jeg er allerede overbevist! Vores søn på 5 mdr. har altid haft meget svært ved at overgive sig til søvnen, og har aldrig sovet mere end 1 1/2 time i barnevognen om dagen (oftest kun 45-60 min). 
Efter få dage med soveposen med tyngde sov han en dag 3 timer i barnevognen om dagen! JEG ER FAN!”

Louise Thye Munksgaard
“Tyngdesoveposen har virket fantastisk på vores datter (10 mdr.). Hun har aldrig taget lange lure om dagen. I tyngdesoveposen sover hun nu 2 gange á 1,5-2 timers lur om dagen.”

Rikke Christensen 
“Efter 3 dage med tyngdesoveposen sover min søn endelig mere end 20 minutter af gangen om dagen! Og det tager kun 10 minutter at putte – helt uden gråd. Anbefaler den til alle der har babyer, der ikke vil sove om dagen”

Maria Rose
“Den her tyngdesovepose (svøbepose) er fantastisk!!!!!! Valdemar sover så godt og tungt i den. Han er nu 7 uger gammel, og fik den da han var 3 uger gammel, fordi jeg var desperat efter at prøve noget, der kunne hjælpe ham med at falde I søvn og sove tungere om dagen.

Jeg bruger den i voksiposen i barnevognen, og han sover lure af 3-4 timers varighed hver gang! Han falder i søvn, uden at jeg skal rulle med ham!!!!! Og han sover tungt.

Tusind tak for udvikling af et godt produkt! Den vil redde mange babyers søvn, og mødres overskud, hvis alle havde sådan en.”

Se alle blogs

Mulige fysiske årsager til dårlig søvn

Som forældre til en nyfødt baby kan man forvente at få afbrudt søvn, men hvis din baby konstant vågner op og er urolig i løbet af natten, kan det v...

Er din baby særligt sensitiv?

Er din baby særligt sensitiv? Nogle babyer er mere følsomme end andre og kan reagere stærkt på stimuli, som andre babyer ville tolerere uden proble...