Som en tyngdedyne – men endnu bedre!

Vores tyngdeprodukter virker på samme måde som en tyngdedyne, men er bedre egnet til babyer og børn. For vores produkter kan ikke sparkes af. Så de virker hele natten.

Vores tyngdedyne til babyer kan samtidig bruges som et babysvøb. Til de større børn, som er vokset ud af soveposen, omfatter vores sortiment også en vest med tyngde og en sovedragt med tyngde. Tyngdeprodukterne beroliger og hjælper barnet med at falde i søvn. Så hele familien får en god nat.

Sådan virker tyngde

Et dybt tryk på kroppen stimulerer muskler og led (proprioceptiv
stimulering), der sender input til nervesystemet. Nervesystemet tolker
trykket som bevægelse og responderer
ved at frigive beroligende og lykkegivende hormoner. Derfor hjælper tyngden til at give en roligere og dybere søvn.

Læs om virkningerne af dybt tryk her.

Produktsikkerhed

Testet i overensstemmelse med EU-sikkerhedsstandarder.

Vi har taget alle forholdsregler for at sikre, at vores Tyngdeposen®-produkter er sikre at bruge. Vores produkter er blevet testet i overensstemmelse med den EU sikkerhedsstandard EN 16781:2018.

Vi følger retningslinjerne fra førende ergoterapeuter med ekspertise i vægtede produkter. De små plastikgranulat, der udgør vægten, er syet sikkert ind i vores produkter beskyttet af stærke sømme. Fyldet består af phthalatfrit PP–granulat og er fleksibelt og lydløst.

OEKO-TEX®-certificeret

Hovedkomponenterne i vores Tyngdeposen®-produkter er OEKO-TEX®-certificeret.

Udviklet i Danmark

Sammen med min mand står jeg bag opfindelsen af Tyngdeposen®. Vi er også forældre til en lille pige, der som baby havde krævende kolik- og søvnproblemer. Det var svært at få hende til at falde i søvn, og hun havde mange opvågninger. Hun sov dårligt, og vi sov dårligt.

Situationen var frustrerende, for vi havde prøvet alt. Indtil vi fik idéen til at udvikle en tyngdedyne til babyer. Vores første udgave af tyngdedynen er udformet som en sovepose, der også kan anvendes som svøb. Og da din baby ikke kan sparke den af, virker den hele natten.

Vi har modtaget overvældende meget positiv feedback fra andre familier, som har fået nattesøvnen tilbage med vores tyngdesoveposer. Jeg håber, at vores produkter også vil hjælpe dig og din familie.

Bedste ønsker

Vibeke

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.