Bæredygtighed

Vores Tyngdeposen®-produkter skal alle laves så skånsomt som muligt og være så bæredygtige som muligt.

Materialer, der bruges i produktionen af vores produkter, er OEKO-TEX®-certificerede. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at vores produkter ikke har noget kemikalieindhold, som er skadeligt – eller er mistænkt for at være skadeligt for dit barn.

Hvorfor bambus?

Der er to grunde til, at vi har valgt at fremstille vores produkter af bambusrayon:

1. Bambus er et unikt materiale, der er blandt de mest temperaturregulerende og svedabsorberende materialer.

Derfor er det et oplagt valg for motorisk urolige babyer, som ofte bliver varme og svedige i løbet af natten. Bambusfibre er fyldt med bittesmå huller og kan derfor absorbere meget vand uden at føles våde (op til 60 % mere end bomuld). Elementerne i den naturlige antibakterielle bambusfiber holder bakterier væk, og leder samtidig fugt væk fra huden.

2. Fordi bambus som råmateriale og afgrøde er blandt de mest bæredygtige ressourcer i verden.

Bambusfibre brugt til tekstiler er en regenereret cellulosefiber af 100% ren bambus og materialet er fuldstændig biologisk nedbrydeligt. Afgrødebambus fornyer sig selv – og skader ikke det omgivende miljø – disse kvaliteter gør det til et bæredygtigt materiale.

Udviklet i Danmark

Sammen med min mand står jeg bag opfindelsen af Tyngdeposen®. Vi er også forældre til en lille pige, der som baby havde krævende kolik- og søvnproblemer. Det var svært at få hende til at falde i søvn, og hun havde mange opvågninger. Hun sov dårligt, og vi sov dårligt.

Situationen var frustrerende, for vi havde prøvet alt. Indtil vi fik idéen til at udvikle en tyngdedyne til babyer. Vores første udgave af tyngdedynen er udformet som en sovepose, der også kan anvendes som svøb. Og da din baby ikke kan sparke den af, virker den hele natten.

Vi har modtaget overvældende meget positiv feedback fra andre familier, som har fået nattesøvnen tilbage med vores tyngde soveposer. Jeg håber, at vores produkter også vil hjælpe dig og din familie.

Bedste ønsker

Vibeke

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.