Derfor er Tyngdeposen® baby- og børnevenlig

Du kender måske allerede til tyngdedyner og deres veldokumenterede gavnlige effekt på søvn og søvnproblemer. Og nu overvejer du måske, om en tyngdedyne også er en mulighed til dit barn eller din baby, som har svært ved at sove?

Så er dit udgangspunkt faktisk præcist det samme som Vibekes, da hun fik idéen til og satte gang i udviklingen af sin tyngdesovepose, som er en babysikker tyngdedyne. Her kan du læse om de fordele, som gør tyngdesoveposen til det gode alternativ til en tyngdedyne til babyer og småbørn.

Fordele ved en tyngdesovepose ifølge Vibeke:

 ✔Kan ikke sparkes af
Jeg ved ikke, hvordan det er hjemme hos jer, men herhjemme bliver dyner sparket af konstant. Det samme kan gøre sig gældende for en tyngdedyne. Derfor opfandt jeg en sovepose med tyngde, så barnet er dejligt omsluttet – hele natten.

✔ Bliver ikke for varm
Babyer, der sover dårligt, er ofte meget motorisk urolige og får det nemt for varmt. Tyngdeposen® er lavet af naturmaterialer og er temperaturregulerende. Det giver en dejlig temperatur natten igennem.

Overstimulerer ikke
Tyngdeposen® har tyngde på bryst og mave, hvilket betyder, at risikoen for overstimulering er mindre. Effekten er den samme som ved tyngdedyner kugledyner, etc. = tyngden vil berolige nervesystemet og dermed hele kroppen.

✔ Larmer ikke
Tyngdeposen® er lydløs og komfortabel og generer ikke.

Til ældre børn (+6 år) synes jeg tyngdedyner er helt oplagte. Ældre børn kan som regel godt lide at ligge og putte med en dyne og beholder den derfor på.

Se alle blogs

Baby vågner MANGE gange om natten – Hvad er normalt?

Alle babyer vågner om natten, og det er helt normalt. Men nogle babyer vågner hver time og bliver ved med at gøre det, selvom de i princippet burde...