Hjælper baby med at falde i søvn (og forblive i søvn)

BABYDEEPSLEEP® tyngdeposer udnytter de medicinsk dokumenterede fordele ved dybt tryk, Vægt på kroppen beroliger effektivt centralnervesystemet og hele kroppen, hvilket forbedrer afslapning og søvn.

Udtalelser

 • ★★★★★
  Maggie falder hurtigere og dybere i søvn, og vi behøver ikke at vugge hende i søvn hver nat. Hun falder simpelthen i søvn af sig selv! Desuden sover hun nu længere om morgenen. Før hun vågnede kl 5 om morgenen, nu sover hun ofte til kl 6. FANTASTISKE!
 • ★★★★★
  Jeg købte babydeepsleep swaddle. Og WOW. Det var det perfekte lille sikre sted for min kolikagtige søn. Vi har en natursvag slynge, og babydeepsleep svøbet var en perfekt tilføjelse. I løbet af dagen er det meget mere fredeligt at prøve at få ham til at tage en lur, og i stedet for kun at sove powernaps sover han 2-3 timer. Vi er så lettede 🙂
 • ★★★★★
  Endelig noget der VIRKER! Jeg har været involveret i prototypetest af BABYDEEPSLEEP soveposerne. Milas har enormt svært ved at falde i søvn uden at være på armen eller ligge meget tæt på mig. Han vågner mange gange i løbet af natten. De første dage med soveposen så vi lidt effekt, men efter 2-3 uger blev Milas bekendt med den. Nu falder han hurtigere i søvn og vågner færre gange om natten 🙂. Vi er så glade for, at vi endelig har fundet en søvnløsning, der fungerer for vores lille dreng. PS. Milas sover ofte på maven, og han kan gøre dette i posen – jeg tænkte på, om det var muligt. Vægten er meget fleksibel.
 • Mari + Maggie 8 måneder
 • Marian + Victor 4 måneder.
 • Lisa + Milas 6 måneder

Vores løfte om sikkerhed

Vægtede søvnprodukter er en af ​​de mest effektive løsninger til at forbedre soveoplevelsen. Vi har taget alle forholdsregler for at sikre, at vores Babydeepsleep®-produkter er sikre at bruge. Vores produkter er sikkerhedstestet efter EU sikkerhedsstandard EN 16781:2018.

Babydeepsleep® efterligner følelsen af dine arme

BABYDEEPSLEEP® produkterne er nogle af de bedste produkter til babyer med søvnproblemer. At tilbyde babyer ekstra komfort og proprioceptiv stimulering er meget effektivt.

Signe Bredsdorff-Larsen,

Autoriseret børneergoterapeut

Lavet i Danmark

Vi er de stolte opfindere af Babydeepsleep® konceptet. Vi er også forældre til en lille pige, som havde svære kolik- og søvnproblemer fra den dag, hun blev født. Efter et år med næsten ingen søvn så den første vægtede sovepose dagens lys. Forskellen, vores produkter gør for familier, er overvældende, og det samme er feedbacken fra taknemmelige forældre. Vi håber, at vores produkter også vil hjælpe dig og din familie til en mere afslappende søvn.

Bedste ønsker

Vibeke og Steffen

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.