Hvor meget kan en tyngdepose hjælpe
større børn fra 12 – 36 mdr?

Simone Judy Neist ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Har en søn på nu snart 16 måneder, som synes nattesøvn er overvurderet. Han var som oftest 1,5-2 timer om at ville falde i søvn og vågnede gange mange. Efter at have prøvet nærmest alt (Kranio Sakral, kiropraktor, sanserytmik, zoneterapi, børnelæge etc.) faldt jeg over denne tyngdepose på nettet og tænkte at det måtte prøves, og her kommer det så. Fra dag 3 med den på faldte han i søvn på 20 minutter. Det har han gjort hver nat siden (med få undtagelser), og vi har haft den i snart 5-6 måneder nu. Så kan kun anbefale den.
Har en meget varm dreng, så han sover faktisk kun i den med en ble. Dyner og tæpper plejede han at sparke af.” (*)

 

Tina Westergaard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Nu ca. en måned efter vi startede med at bruge sovedragten, sover min dreng (2 år) med den hver nat. Det tog en lille måned at vænne ham til den. De fakta vi har at forholde os til, er, at han nu oftest sover inden for 30 min, når han bliver puttet. Det sker stadig, at det kan tage op til en time, men det er ingenting i forhold til de 2-3 timer, vi nogen gange før har oplevet. Han er ganske enkelt ikke så urolig, når han kommer i seng, og han mosler ikke så meget rundt i sengen, inden han falder i søvn. Førhen oplevede vi, at han kunne rode rundt i sengen i op mod en time, før han lagde sig ned, nu tager det ca. 2 min., før han ligger stille.

Det giver bare noget ekstra overskud i hverdagen, at man ikke skal bruge hele aftenen på at sidde ved en dreng, der ikke vil sove.

Han har også færre opvågninger om natten, vi er nede på 1-2 opvågninger på en god nat. Det er en stor forbedring, og det virker til at sover dybere end før. Tidligere vågnede han typisk ca. 5 gange på en nat.” (*)

 

Anna Bager-Elsborg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Vores datter har altid sovet uroligt om natten. Hun er nu 16 måneder. Hun står op mellem kl. 4 og 5 og var vi ved at være temmelig desperate, så vi bestilte en tyngdepose. Jeg er så positivt overrasket. Den første morgen sov hun til 6.30, og det har været sådan siden. Hun har endda sovet til næsten 8 enkelte morgener. Generelt er nattesøvnen bedre og mindre urolig. Den bedre nattesøvn har betydet, at hun kun har brug for én dagslur og pædagogerne siger, at dagene i vuggestuen er meget bedre. Så de varmeste anbefalinger og stor taknemmelighed herfra.” (*)

 

Matilde Emilie Hansen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“For os har sovedragten gjort en kæmpe foreskel! Vores søn på 1,5 år har i mange måneder slet ikke sovet ordenligt! Han er en meget aktiv dreng og har ekstremt svært ved at finde ro når han skal sove. Vi brugte hver aften 2-3 timer på at få ham til at falde i søvn! Når han så endelig sov, sov han simpelthen så uroligt.

Vi kunne sagtens rende op til ham 10-15 gange på to timer .. inden vi selv gik i seng.
Han vågnede flere gange om natten og var urolig og ked. Vi var SÅ trætte allesammen. Jeg var desperat til sidst!

Da vi fik dragten hjem, blev det hele heldigvis anderledes!
Det skal så lige siges at vores dreng skulle vænne sig til den før den havde helt rigtig effekt! Det tog ca. 4 uger.
Da de 4 uger var gået har vi virkelig mærket virkning! Hold nu op!
Det tager 5-10 min at få ham til at sove! Han sover helt roligt og vågner højest en gang på en nat og skal bare lige ha sin bamse eller sut! Det er FANTASTISK! Han sover nu fra ca 19.00-19.30 til 07.00-07.30 og han sover næsten altid 2-2,5 time til middag! Hvilket han bestemt heller ikke gjorde før!
De bedste anbefalinger herfra! Den er ALLE pengene værd!!” (*)

 

Cathrine Hartmann Jeppesen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Vi er mega store fans af vores nye tyngdepose…gik fra at have en søn på 12 mdr. som kunne tage op til 3 timer at falde i søvn, til nu på kun 3 dage at falde i søvn på max 30 min OG…sove hele natten.” (*)

 

Mathilde Winkel Madsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Virkede fra dag ét! Vores datter vågnede stort set hver time fra hun var 3 måneder til ca. 9 måneder, hvor vi valgte at investere i en tyngdepose. Nu vågner hun kun få gange, og det går hurtigt at få hende tilbage i søvnen. Min datter er nu 13 måneder, og jeg begyndte så småt at overveje, om vi skulle lægge den fra os igen, men efter en enkelt nat uden tyngdeposen, men med opvågninger hver time, beholder vi den helt sikkert på! Tak for en fantastisk opfindelse og god service!” (*)

*Anmeldelserne er uredigerede og fra Babydeepsleep´s FB-side.

(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

Stadig i tvivl?

Ovenstående er kun et udsnit af de mange fantastiske anmeldelser.
Tyngdeposen får næsten kun 5/5 stjerner fra både fagfolk, eksperter og mødre.

VÆLG DIN TYNGDEPOSE


BRUGERNES VURDERING:
4.7 af 5
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Baby vil ikke sove!

SVØBEPOSEN

Svøb + sovepose med tyngde
(0 – 1 år)

1499,00 DKK
Lej 199/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
15 reviews

Baby vil ikke sove!

SOVEPOSEN

Sovepose med tyngde
(8 kg – 2 år)

1699,00 DKK
Lej 199/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
49 reviews

Baby vil ikke sove!

SOVEDRAGTEN

Sovedragt med tyngde
(15 kg/2 – 4 år)

1799,00 DKK
Lej 199/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
31 reviews

VI HAR VÆRET,
HVOR DU ER

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn, begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Jeg blev enig med min mand om, at ingen skulle sove så lidt, som vi havde gjort. Vi lagde vores liv om og gjorde sammen vores idé til virkelighed læs mere…

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål – KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn.

De bedste hilsner
– Vibeke og Steffen