Vores perspektiv på bæredygtighed

Vi har truffet beslutningen om, at vores BABYDEEPSLEEP® produkter skal laves med så lidt affald som muligt, så skånsomt som muligt og så bæredygtigt som muligt. Materialer, der bruges i produktionen af vores produkter, er OEKO-TEX®-certificeret. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at vores produkter ikke har noget kemikalieindhold, som kan – eller er mistænkt for at være skadeligt for dit barn.

HVORFOR BAMBU?

Vi har valgt at fremstille vores produkter af bambusrayon af to hovedårsager:

01.

Bambus er et unikt materiale, der er blandt de mest temperaturregulerende og svedabsorberende materialer.

Derfor er det et oplagt valg for motorisk urolige babyer, som ofte bliver for varme og svedige i løbet af natten. Bambusfibre er fyldt med bittesmå huller og kan derfor absorbere meget vand uden at føles våde (op til 60 % mere end bomuld). En anden fordel er, at elementerne i den naturlige antibakterielle bambusfiber holder bakterier væk. Bambus har også den egenskab, at det leder fugt væk fra huden.

02.

Fordi det som råmateriale/afgrøde er blandt de mest bæredygtige ressourcer i verden.

Bambusfibre brugt til tekstiler er en regenereret cellulosefiber af 100% ren bambus og materialet er fuldstændig biologisk nedbrydeligt. Da afgrødebambus fornyer sig selv – og ikke skader det omgivende miljø – gør disse kvaliteter det til et bæredygtigt materiale.

Lavet i Danmark

Vi er de stolte opfindere af Babydeepsleep® konceptet. Vi er også forældre til en lille pige, som havde svære kolik- og søvnproblemer fra den dag, hun blev født. Efter et år med næsten ingen søvn så den første vægtede sovepose dagens lys. Forskellen, vores produkter gør for familier, er overvældende, og det samme er feedbacken fra taknemmelige forældre. Vi håber, at vores produkter også vil hjælpe dig og din familie til en mere afslappende søvn.

Bedste ønsker

Vibeke og Steffen

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.