Som en tyngdedyne – kun bedre!

I en årrække har terapeuter, der arbejder med mennesker med søvnproblemer, sansebearbejdningsforstyrrelser, autisme, demens osv. brugt dybt pres og proprioception til at forbedre søvnen. Vægtede søvnprodukter er den mest effektive måde at give dybt tryk under søvn og har vist sig at forbedre søvnen.

Læs om virkningerne af dybt tryk her.

Konklusion på undersøgelsen

63 % af deltagerne følte mindre angst, når de brugte et vægtæppe.

78 % af deltagerne følte sig mere afslappede, når de brugte et vægtæppe.

M.Ed. Tina Champagne,

OTR/L, Boston University

PRODUKT SIKKERHED

Testet i overensstemmelse med EU sikkerhedsstandarder.

Vi har taget alle forholdsregler for at sikre, at vores BABYDEEPSLEEP®-produkter er sikre at bruge. Vores produkter er blevet testet i overensstemmelse med den EU sikkerhedsstandard EN 16781:2018.

Vi følger retningslinjerne fra førende ergoterapeuter med ekspertise i vægtede produkter. De små plastikgranulat, der udgør vægten, er syet sikkert ind i vores produkter beskyttet af stærke sømme. Fyldet består af phthalatfrit PP–granulat og er fleksibelt og lydløst.

OEKO-TEX®-certificeret

Hovedkomponenterne i vores BABYDEEPSLEEP® produkter er OEKO-TEX®-certificeret.

Lavet i Danmark

Vi er de stolte opfindere af Babydeepsleep® konceptet. Vi er også forældre til en lille pige, som havde svære kolik- og søvnproblemer fra den dag, hun blev født. Efter et år med næsten ingen søvn så den første vægtede sovepose dagens lys. Forskellen, vores produkter gør for familier, er overvældende, og det samme er feedbacken fra taknemmelige forældre. Vi håber, at vores produkter også vil hjælpe dig og din familie til en mere afslappende søvn.

Bedste ønsker

Vibeke og Steffen

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.