Køb & Prøv 30 dage

Hvis TYNGDEPOSEN® ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% refunderet. Send den til nedenstående adresse eller brug vores returportal og køb en returlabel.

BABYDEEPSLEEP ApS
Tingstedet 90
8220 Brabrand

Ved modtagelse af din returforsendelse vil 50% af produktets pris
blive refunderet til det kort, der blev anvendt til betaling, og du vil modtage en mail fra os.

▸ Hvis Tyngdeposen® ikke er vasket (gerne i neutralt vaskemiddel og uden skyllemiddel) vil der ved refundering blive modregnet et gebyr på 100 kr.

▸ Man kan ikke sende Tyngdeposen® retur, når man har lejet eller har betalt med børnepenge eller med ViaBill.

VÆLG DIN TYNGDEPOSE


 

Baby vil ikke sove!

SVØBEPOSEN

Svøb + sovepose med tyngde
(0 – 1 år)

 

1499,00 DKK
Lej 199/mdr

Baby vil ikke sove!

SOVEPOSEN

Sovepose med tyngde
(8 kg – 2 år)

 

1699,00 DKK
Lej 199/mdr

Baby vil ikke sove!

SOVEDRAGTEN

Sovedragt med tyngde
(17 mdr – 4 år)

 

1799,00 DKK
Lej 199/mdr

Baby vil ikke sove!

SOVEVESTEN

Sovevest med tyngde
(4 – 6 år)

 

1799,00 DKK
Lej 199/mdr

VIL DEN VIRKE PÅ JERES SØVN UDFORDRINGER?

Læs om mødres erfaringer med TYNGDEPOSEN®
4,7/5 stjerner ★★★★★ (*)

 

FALDE I SØVN ►

Cathrine Hartmann Jeppesen
Vi er mega store fans af vores nye Tyngdepose... Gik fra at have en søn på 11 mdr., som kunne tage op til 3 timer at falde i søvn, til nu på kun 3 dage at falde i søvn på max 30 min OG.. Sove hele natten. (*)

Bjørg Toftegaard Klint
Min datter på 9 måneder havde SÅ svært ved lægge sig til at sove om aftenen. Det tog op til en time, hvor hun rejste sig op og græd. Den første nat med tyngdeposen faldt hun til ro med det samme! Det var helt utroligt. Og her 3 uger efter er det stadig sådan 🙂 (*)

Christina Maria Gabriel Sørensen 
Min søn på 6 mdr. har brugt tyngdeposen i 3 dage nu - han falder lynhurtigt i søvn, og han er begyndt og sove længere om morgenen. Han kunne før stå op mellem kl. 04/05 og nu er klokken over 6. Vi er meget glade 🙂 Kan kun give de bedste anbefalinger til dette produkt og firma. (*)

Mia Staxen Madsen
Jeg er så taknemlig for dette produkt. Alle Sundhedsplejersker burde kende til den. Min datter har ikke sovet igennem fra hun var 6 mdr., med ca. 15-20 opvågninger om natten. Lægen mente det var ørene, men ørelægen kunne ikke se noget. Så var hun til zoneterapeut, også uden effekt. Sundhedsplejersken mente det var hendes hurtige udvikling. Til sidst købte vi tyngdeposen - som vi skulle have gjort for længst! Hun brugte 14 dage på at vænne sig til den, og bum fra den ene dag til den anden sover hun igennem. Det tager også kun 5 min at putte hende nu. Vi har fået al vores overskud tilbage og vi vil anbefale Tyndeposen videre til alle. (*)

Christina Støvhase Nørgaard Jensen 
Det er det bedste vi nogensinde har investeret i. Vores datter på 9 måneder kan slet ikke sove uden, vi har nu brugt den siden hun var 5 måneder og den gør bare, at hun sover tungt og roligt. Vores datter har altid haft et stort behov for tryghed, når hun skal sove. Da hun var nyfødt, svøbte vi hende, men da hun blev for stor til dette, fandt vi tyngdeposen, og den virkede fra dag 1. Så har du et barn, der har et stort behov for tryghed eller som bare sover uroligt, så kan vi kun anbefale den - du vil kun fortryde, hvis ikke du prøver den. (*)

Louise Thye Munksgaard
Tyngdeposen har virket fantastisk på vores datter (10 mdr.). Hun har aldrig rigtig sovet mere en 3 timer ad gangen om natten og har heller aldrig taget lange lure om dagen. Da vi fik tyngdeposen begyndte hun at sove igennem og sover nu fra ca. 19-6. Putningen er også blevet meget lettere - 2-3 sange så sover hun. Efter hendes søvn er blevet bedre om natten, sover hun nu 2 gange á 1,5-2 timers lur om dagen. (*)

Simone Judy Neist
Har en søn på nu snart 16 måneder, som synes nattesøvn er overvurderet. Han var som oftest 1,5-2 timer om at ville falde i søvn og vågnede gange mange.Efter at have prøvet nærmest alt (Kranio Sakral, kiropraktor, sanserytmik, zoneterapi, børnelæge etc.) faldt jeg over denne tyngdepose på nettet og tænkte at det måtte prøves, og her kommer det så. Fra dag 3 med den på faldte han i søvn på 20 minutter. Det har han gjort hver nat siden (med få undtagelser), og vi har haft den i snart 5-6 måneder nu. Så kan kun anbefale den.
Har en meget varm dreng, så han sover faktisk kun i den med en ble. Dyner og tæpper plejede han at sparke af. (*)

Cecilie Scharboe
Er så glad for jeg valgte at prøve tyndeposen. Vores søn har altid haft svært med at overgive sig til søvnen med mindre vi holder en hånd på brystet af ham. Derudover sov har så uroligt og vågnede hver time hele aften og natten igennem og havde her brug for en hånd på sig for at falde i søvn. Med posen vågner han maks to gange, og man skal bare give ham sin sut, så ligger han sig til at sove, fordi han finder trygheden i vægten på brystet. Vores søn sover tit på maven, og det kan de også sagtens i den (det var jeg nemlig i tvivl om). Har virkelig været en positiv oplevelse. (*)

OPVÅGNINGER ►

Mette Gubi Elbæk
Tyngdeposen har ændret vores liv og det til det positive. Vores pige sover nu længere og tungere end nogensinde før. Hun har altid bøvlet meget med opvågninger og meget korte lure i løbet af dagen og om natten. Tyngdeposen får hende for det meste til at falde i søvn af sig selv igen. (*)

Mia Staxen Madsen 
Jeg er så taknemlig for dette produkt. Alle Sundhedsplejersker burde kende til den. Min datter har ikke sovet igennem fra hun var 6 mdr., med ca. 15-20 opvågninger om natten. Lægen mente det var ørene, men ørelægen kunne ikke se noget. Så var hun til zoneterapeut, også uden effekt. Sundhedsplejersken mente det var hendes hurtige udvikling. Til sidst købte vi posen - som vi skulle have gjort for længst! Hun brugte 14 dage på at vænne sig til den, og bum fra den ene dag til den anden sover hun igennem. Det tager også kun 5 min at putte hende nu.  Vi har fået al vores overskud tilbage og vi vil anbefale Tyndeposen videre til alle. (*)

Louise Visen
Jeg har en meget ammeivrig søn, og soveposen har hjulpet meget til at skabe ro under netop stop af natamning. Og den lille trold sover næsten igennem nu i stedet for at vågne 30 gange i løbet ad natten. (*)

Mathilde Winkel Madsen 
Virkede fra dag ét! Vores datter vågnede stort set hver time fra hun var 3 måneder til ca. 9 måneder, hvor vi valgte at investere i en tyngdepose. Nu vågner hun kun få gange, og det går hurtigt at få hende tilbage i søvnen. Min datter er nu 13 måneder, og jeg begyndte så småt at overveje, om vi skulle lægge den fra os igen, men efter en enkelt nat uden tyngdeposen, men med opvågninger hver time, beholder vi den helt sikkert på! Tak for en fantastisk opfindelse og god service! (*)

Cathrine Hartmann Jeppesen
Vi er mega store fans af vores nye Tyngdepose... Gik fra at have en søn på 11 mdr,, som kunne tage op til 3 timer at falde i søvn, til nu på kun 3 dage at falde i søvn på max 30 min OG...Sove hele natten(*)

Cecilie Scharboe
Er så glad for jeg valgte at prøve tyndeposen. Vores søn har altid haft svært med at overgive sig til søvnen med mindre vi holder en hånd på brystet af ham. Derudover sov har så uroligt og vågnede hver time hele aften og natten igennem og havde her brug for en hånd på sig for at falde i søvn. Med tyngdeposen vågner han maks to gange, og man skal bare give ham sin sut, så ligger han sig til at sove, fordi han finder trygheden i vægten på brystet. Vores søn sover tit på maven, og det kan de også sagtens i den (det var jeg nemlig i tvivl om). Har virkelig været en positiv oplevelse. (*)

Louise Thye Munksgaard
Tyngdeposen har virket fantastisk på vores datter (10 mdr.). Hun har aldrig rigtig sovet mere en 3 timer ad gangen om natten og har heller aldrig taget lange lure om dagen. Da vi fik tyngdeposen begyndte hun at sove igennem og sover nu fra ca. 19-6. Putningen er også blevet meget lettere - 2-3 sange, så sover hun. Efter hendes søvn er blevet bedre om natten, sover hun nu 2 gange á 1,5-2 timers lur om dagen. (*)

Monique Nielsen
Inden vi gik igang med at bruge tyngdeposen, sov Bertram aldrig mere end 20-30 min af gangen. Jeg skulle vugge ham i søvn hver gang i mine arme, og han vågnede lige så snart, jeg lagde ham fra mig. Med tyngdeposen sover han igennem om natten, sover sine lure om dagen, og jeg kan ligge ham i barnevogn/seng uden at skulle vugge ham, køre ham i barnevogn, osv. Da den skulle vaskes den anden dag, måtte han sove uden den, og han sov igen kun 30 min. Han sov til gengæld igen godt næste dag i sin tyngdepose - han havde en masse søvn, der skulle indhentes 🙂 (*)

Liza Rueløkke
Vi fik denne i gave af svigermor, til vores datter da hun var 4 mdr gammel. Man skal lige give den en chance, men efter et par ugers tilvænning, har vi haft stor succes. Hver gang vi har prøvet at lægge hende uden, er hun vågnet flere gange om natten, vågnet tidligere, og får sparket dynen af osv. Jeg vil ikke undvære min tyngdepose. (*)

Ida Dybdahl Mathiesen 
Vi har været super glade for Tyngdeposen. Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 4 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Hun ville kravle sig selv vågen om natten og græde, når hun vågnede, fordi hun var træt. Vi bestilte Tyngdeposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om natten.;) Jeg kan kun anbefale Tyngdeposen, den reddede os og min mælkeproduktion. Min mand var lidt skeptisk først - det er dyrt - men hvad er din søvn værd? og det er nogle af de bedst penge vi har brugt 🙂 (*)

LURE ►

Louise Thye Munksgaard
Tyngdeposen har virket fantastisk på vores datter (10 mdr.). Hun har aldrig rigtig sovet mere en 3 timer ad gangen om natten og har heller aldrig taget lange lure om dagen. Da vi fik tyngdeposen begyndte hun at sove igennem og sover nu fra ca. 19-6. Putningen er også blevet meget lettere - 2-3 sange så sover hun. Efter hendes søvn er blevet bedre om natten, sover hun nu 2 gange á 1,5-2 timers lur om dagen. (*)

Mette Gubi Elbæk
Tyngdeposen har ændret vores liv og det til det positive Vores pige sover nu længere og tungere end nogensinde før. Hun har altid bøvlet meget med opvågninger og meget korte lure i løbet af dagen og om natten. Tyngdeposen får hende for det meste til at falde i søvn af sig selv igen. (*)

Rikke Christensen 
Efter 3 dage med tyngdeposen sover min søn endelig mere end 20 minutter af gangen om dagen! Og det tager kun 10 minutter at putte - helt uden gråd. Anbefaler den til alle der har børn med søvnproblemer. (*)

Ida Dybdahl Mathiesen 
Vi har været super glade for Tyngdeposen. Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 4 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Hun ville kravle sig selv vågen om natten og græde, når hun vågnede fordi hun var træt. Vi bestilte Tyngdeposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om natten.;) Jeg kan kun anbefale Tyngdeposen, den reddede os og min mælkeproduktion. Min mand var lidt skeptisk først - det er dyrt - men hvad er din søvn værd? og det er nogle af de bedst penge vi har brugt. 🙂 (*)

Line Lerche
Vi har kun brugt posen i 1 uge, og jeg er allerede overbevist! Jeg var meget skeptisk og i tvivl om, om den ville hjælpe på vores søn på 5 mdr, som har været vant til at blive svøbt meget stramt om natten, da armene flagrede ekstremt meget. Han har altid haft meget svært ved at overgive sig til søvnen, og har aldrig sovet mere en 1 1/2 time i barnevognen om dagen (oftest kun 45-60 min). Aftenputning har aldrig været hyggelig og tog altid meget lang tid. Efter få dage med posen sov han en dag 4 timer i barnevognen om dagen, aftenputning er blevet langt nemmere uden gråd - armene flagrer aldrig længere, og han kan sagtens sove på siden og stadig føle tyngden på brystet. Han sover nu de fleste nætter fra 19.30-7.30 med 2 flasker undervejs, hvor han lægger sig til at sove igen med det samme. JEG ER FAN! (*)

SOVER UROLIGT ►

Line Lerche
Vi har kun brugt posen i 1 uge, og jeg er allerede overbevist! Jeg var meget skeptisk og i tvivl om, om den ville hjælpe på vores søn på 5 mdr, som har været vant til at blive svøbt meget stramt om natten, da armene flagrede ekstremt meget. Han har altid haft meget svært ved at overgive sig til søvnen, og har aldrig sovet mere en 1 1/2 time i barnevognen om dagen (oftest kun 45-60 min). Aftenputning har aldrig været hyggelig og tog altid meget lang tid. Efter få dage med posen sov han en dag 4 timer i barnevognen om dagen, aftenputning er blevet langt nemmere uden gråd - armene flagrer aldrig længere, og han kan sagtens sove på siden og stadig føle tyngden på brystet. Han sover nu de fleste nætter fra 19.30-7.30 med 2 flasker undervejs, hvor han lægger sig til at sove igen med det samme. JEG ER FAN! (*)

Anna Bager-Elsborg
Vores datter har altid sovet uroligt om natten. Hun er nu 16 måneder. Hun står op mellem kl. 4 og 5 og var vi ved at være temmelig desperate, så vi bestilte en tyngdepose. Jeg er så positivt overrasket. Den første morgen sov hun til 6.30, og det har været sådan siden. Hun har endda sovet til næsten 8 enkelte morgener. Generelt er nattesøvnen bedre og mindre urolig. Den bedre nattesøvn har betydet, at hun kun har brug for én dagslur og pædagogerne siger, at dagene i vuggestuen er meget bedre. Så de varmeste anbefalinger og stor taknemmelighed herfra. (*)

Ida Dybdahl Mathiesen 
Vi har været super glade for Tyngdeposen. Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 4 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Hun ville kravle sig selv vågen om natten og græde, når hun vågnede fordi hun var træt. Vi bestilte Tyngdeposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om natten.;) Jeg kan kun anbefale Tyngdeposen, den reddede os og min mælkeproduktion. Min mand var lidt skeptisk først - det er dyrt - men hvad er din søvn værd? og det er nogle af de bedst penge vi har brugt 🙂 (*)

Christina Støvhase Nørgaard Jensen 
Det er det bedste vi nogensinde har investeret i. Vores datter på 9 måneder kan slet ikke sove uden, vi har nu brugt den siden hun var 5 måneder, og den gør bare, at hun sover tungt og roligt. (*)

SVØB | NATAMNING | EGET VÆRELSE ►

Christina Støvhase Nørgaard Jensen 
Det er det bedste vi nogensinde har investeret i. Vores datter på 9 måneder kan slet ikke sove uden, vi har nu brugt den siden hun var 5 måneder og den gør bare, at hun sover tungt og roligt. Vores datter har altid haft et stort behov for tryghed, når hun skal sove. Da hun var nyfødt, svøbte vi hende, men da hun blev for stor til dette, fandt vi tyngdeposen, og den virkede fra dag 1. Så har du et barn, der har et stort behov for tryghed eller som bare sover uroligt, så kan vi kun anbefale den - du vil kun fortryde, hvis ikke du prøver den. (*)

Maria Lyngsø Hougaard
Vores lille søn på 6 måneder har brugt svøb, næsten lige siden han blev født. Da han blev for stor til svøbet og kunne komme ud af det, måtte vi putte uden svøb. Det gik ikke særlig godt, og han var meget urolig og svær at få til at sove. Da vi havde læst om Tyngdeposen, tænkte vi, at det måske var en løsning. I begyndelsen skulle både han og vi vænne os til, at de små arme nu kunne vælte rundt. Men tyngden på mave og bryst gav ham ro, og han ved nu, at når han kommer i posen, er det tid til aftenputning. Vi er rigtig glade for tyngdeposen, der er den perfekte afløser, når svøbet bliver for lille. (*)

Line Lerche
Vi har kun brugt posen i 1 uge, og jeg er allerede overbevist! Jeg var meget skeptisk og i tvivl om, om den ville hjælpe på vores søn på 5 mdr, som har været vant til at blive svøbt meget stramt om natten, da armene flagrede ekstremt meget. Han har altid haft meget svært ved at overgive sig til søvnen, og har aldrig sovet mere en 1 1/2 time i barnevognen om dagen (oftest kun 45-60 min). Aftenputning har aldrig været hyggelig og tog altid meget lang tid. Efter få dage med posen sov han en dag 4 timer i barnevognen om dagen, aftenputning er blevet langt nemmere uden gråd - armene flagrer aldrig længere, og han kan sagtens sove på siden og stadig føle tyngden på brystet. Han sover nu de fleste nætter fra 19.30-7.30 med 2 flasker undervejs, hvor han lægger sig til at sove igen med det samme. JEG ER FAN! (*)

Michella Raun Hesselberg 
Vi er glade for posen og vores datter sover med den hver nat... Vi havde en del udfordringer med opvågninger, og at hun havde meget svært ved at falde til ro. Hun har helt klart fået nemmere ved at sove, og hun finder nemmere ro i kroppen...Vi kan nu putte hende uden at skulle svøbe hende først(*)

Ellen Elsnab
Vi bruger Tyngdeposen til vores datter, når hun sover de første aftentimer i slyngevuggen. Der sover hun trygt og godt, indtil hun bliver sulten og kommer over i vores seng. For os virker Tyngdeposen rigtig godt, fordi den omslutter vores datter og giver en tryghedsfornemmelse, som hun er vant til i de lure, hun har om dagen i vikler. Desuden er den god til at holde hende lun, for hun vil ikke sove med dyne. Vi er rigtig glade for den, og den eneste ulempe er, at vi skal undvære den, når den skal vaskes 🙂 (*)

Kristina Michelle Bakmann
Efter 3-4 måneder hvor min datter vågnede 1-2 gange i timen, købte vi en tyngdepose. Efter en måned vågnede min datter kun 3 gange om natten. Og nu 2 1/2 måned efter sover hun (9 mdr.) SÅ godt. Fra kl 19 til 6.30 kun vågen kl 4, hvor hun lige bliver ammet, og så sover igen. Endda selvom hun sover på eget værelse. Hvor det før kunne tage en time at få hende til at falde i søvn tager det nu kun 5-10 min. (*)

Louise Visen
Jeg har en meget ammeivrig søn, og soveposen har hjulpet meget til at skabe ro under netop stop af natamning. Og den lille trold sover næsten igennem nu i stedet for at vågne 30 gange i løbet af natten. (*)

Monique Nielsen
Inden vi gik igang med at bruge tyngdeposen, sov Bertram aldrig mere end 20-30 min ad gangen. Jeg skulle vugge ham i søvn hver gang i mine arme, og han vågnede lige så snart, jeg lagde ham fra mig. Med tyngdeposen sover han igennem om natten, sover sine lure om dagen, og jeg kan ligge ham i barnevogn/seng uden at skulle vugge ham, køre ham i barnevogn, osv. Da den skulle vaskes den anden dag, måtte han sove uden den, og han sov igen kun 30 min. Han sov til gengæld igen godt næste dag i sin tyngdepose - han havde en masse søvn, der skulle indhentes 🙂 (*)

VÅGNER TIDLIGT ►

Christina Maria Gabriel Sørensen 
Min søn på 6 mdr. har brugt tyngdeposen i 3 dage nu - han falder lynhurtigt i søvn, og han er begyndt og sove længere om morgenen. Han kunne før stå op mellem kl. 04/05 og nu er klokken over 6. Vi er meget glade 🙂 Kan kun give de bedste anbefalinger til dette produkt og firma. (*)

Anna Bager-Elsborg
Vores datter har altid sovet uroligt om natten. Hun er nu 16 måneder. Hun står op mellem kl. 4 og 5 og var vi ved at være temmelig desperate, så vi bestilte en tyngdepose. Jeg er så positivt overrasket. Den første morgen sov hun til 6.30, og det har været sådan siden. Hun har endda sovet til næsten 8 enkelte morgener. Generelt er nattesøvnen bedre og mindre urolig. Den bedre nattesøvn har betydet, at hun kun har brug for én dagslur og pædagogerne siger, at dagene i vuggestuen er meget bedre. Så de varmeste anbefalinger og stor taknemmelighed herfra. (*)

Liza Rueløkke
Vi fik denne i gave af svigermor, til vores datter da hun var 4 mdr gammel. Man skal lige give den en chance, men efter et par ugers tilvænning, har vi haft stor succes. Hver gang vi har prøvet at lægge hende uden, er hun vågnet flere gange om natten, vågnet tidligere, og får sparket dynen af osv. Jeg vil ikke undvære min tyngdepose. (*)

(*) Udtalelser fra tidligere kunder og kunder er baseret på deres egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos babyer og børn.

VI HAR VÆRET,
HVOR DU ER

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn, begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Jeg blev enig med min mand om, at ingen skulle sove så lidt, som vi havde gjort. Vi lagde vores liv om og gjorde sammen vores idé til virkelighed læs mere…

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål

KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn.

De bedste hilsner
Vibeke og Steffen