HANDELSBETINGELSER

BABYDEEPSLEEP ApS ejer og driver tyngdeposen.dk og er registreret med CVR nr. 37333697. Vores kontor og lager er beliggende på Tingstedet 90, 8220 Brabrand.

At handle med os skal være en tryg oplevelse.
Nedenstående handelsbetingelser er gældende ved køb på tyngdeposen.dk.
Du er ALTID velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Betalingsmuligheder

✓ Du kan betale med Visa/Dankort, Mastercard, MobilePay på tyngdeposen.dk. Når du vil leje en tyngdepose, kan betaling kun ske med et gyldigt Visa/Dankort eller Mastercard.
✓ Alle priser er inkl. moms.
✓ Der tages forbehold for udsolgte varer. tastefejl, etc.
✓ Beløbet bliver først trukket, når din ordre er afsendt, og du vil modtage en faktura på mail.
✓ Du skal være min. 18 år for at handle på tyngdeposen.dk.

Levering

Vi sender ordrer HVER dag. Du modtager de nødvendige leveringsinformationer inkl. tracking nummer på mail.
Du kan vælge at hente din tyngdepose på vores adresse ved at vælge “afhentning”. Skriv i kommentar feltet, hvornår du ønsker at hente din pakke.

BABYDEEPSLEEP ApS er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af aftaler, der skyldes force majeure, som ligger udenfor BABYDEEPSLEEP ApS’ kontrol, og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen af en vare. Den dertil udskudte leveringstid anses i enhver henseende for rettidig.

Fragt til Færøerne og Grønland
Vi sælger vores produkter momsfrit til Færøerne og Grønland. Vælg dit land i checkout og prisen vil blive vist uden moms. Når du modtager pakken vil du blive opkrævet moms.

30 dages prøvetid

Når du køber en ny tyngdepose, må du bruge den i 30 dage. Hvis den ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% af produktprisen refunderet. Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Send den til nedenstående adresse eller brug vores returportal og køb en returlabel.

BABYDEEPSLEEP ApS
Tingstedet 90
8220 Brabrand

Hvis ikke andet er meddelt til os vil 50% af produktets pris blive refunderet til det kort, der blev anvendt til betaling, og du vil modtage en mail. 
NB: 30 dages prøvetid gælder ikke ved betaling med ViaBill eller børnepenge.

▸ Hvis Tyngdeposen® ikke er vasket (Neutral vaskemiddel, uden skyllemiddel) vil der ved refundering blive modregnet et gebyr på 200 kr.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende varen retur. Du er meget velkommen til at bruge vores returportal og købe en returlabel. Når ordren er sendt, kan du kan ikke fortryde ved at nægte afhentning/levering.

▸ Hvis du vil have det fulde beløb refunderet, så må Tyngdeposen® ikke være brugt eller prøvet på i længere tid end 5 min.

Materialet tager nemt hjemlig duft til sig, og det dur ikke, hvis vi skal kunne sælge den til en anden mor. Hvis Tyngdeposen® vurderes som værende brugt eller prøvet i mere end 5 min., så vil du kun få 50% af produktprisen igen.

Returneringsadresse: BABYDEEPSLEEP ApS, Tingstedet 90, 8220 Brabrand.

Ved returnering og fortrydelse er du ansvarlig for at produktet er pakket forsvarligt, da du bærer ansvaret for produktet fra modtagelse til varen er leveret på returadressen. Når vi har modtaget pakken, og ikke har fået anden information, refunderes det aktuelle beløb til det betalingskort, der er anvendt til betalingen. BABYDEEPSLEEP ApS modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

Reklamation

Du har ret til at reklamere over en mangel på produktet op til 2 år efter køb. Tag venligst kontakt til os og vedhæft din faktura og et billede af fejlen, og vi lover en tilfredsstillende og hurtig behandling af din reklamation.
En forudsætning for en mangel er selvfølgelig, at den er berettiget og ikke er opstået ved fejlagtig brug, almindelig slitage eller lignende. Reklamationsretten gælder for fejl i materialer og/eller fabrikation.

Lej din tyngdepose

Som noget nyt tilbyder vi, at du kan leje en tyngdepose. Vi udlejer let brugte tyngdeposer, som er nyvaskede (Neutral) og i fin stand. Her er de gældende abonnementsbetingelser.

Betaling og lejeopstart
Du betaler kr. 349 for oprettelse af lejeaftalen (uanset model) og 1. måneds lejeafgift på 225 kr. Ved udlejning skal betaling ske med et gyldigt Visa-Dankort eller Mastercard. Herefter trækkes 225/mdr. indtil Tyngdeposen® returneres til os og lejeaftalen ophører. Min. lejeperiode er 3 mdr. = min. pris er 1024 DKK.

Lejeperiode
Lejeaftalen ophører, når vi har Tyngdeposen® retur (NB: der er dog minimumsleje på 3 mdr). Du betaler lejeafgift for indeværende måned.

☛ Hvis du sender tyngdeposen® retur indenfor 1 ell. 2 måneder, trækker systemet lejeafgift for 3 måneder, da der er en minimums lejeperiode på 3 mdr.

Efter 8 mdr. stopper lejeaftalen automatisk, og Tyngdeposen® tilhører dig.

Vask og returnering
Tyngdeposen® skal returneres nyvasket og i oprindelig indpakning.
Vask gerne i neutralt vaskemiddel og uden skyllemiddel på 30 grader og lad den lufttørre. Send den retur ved at købe en returlabel via vores returportal eller sørg selv for fragten og send den til vores adresse:

Babydeepsleep ApS
Tingstedet 90
8220 Brabrand

▸ Hvis Tyngdeposen® ikke er vasket (Neutralt vaskemiddel, uden skyllemiddel) vil der ved refundering blive modregnet et vaskegebyr på 200 kr.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, i overensstemmelse med Bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. GDPR ansvarlig er Vibeke von Monrath Bruun, og hun kan kontaktes via mail.

Læs hele vores persondatapolitik her.

Klager
Hvis du vil klage over dit køb ret da altid henvendelse til os. Hvis det uheldigvis ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt: http://www.forbrug.dk. 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. 
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse. En eventuel tvist mellem BABYDEEPSLEEP ApS og køber, som ikke kan løses i mindelighed, afgøres ved de almindelige danske domstole og ved anvendelse af dansk ret.

Ophavsret og IPR
Indholdet på dette websted er ophavsretligt beskyttet og tilhører BABYDEEPSLEEP ApS. Vores navn, logo og produkter er unikke, og vi har derfor beskyttet vores eneret og immaterielle rettigheder. Dette ulovliggør piratkopieringer af Tyngdeposen® i kommercielt øjemed.

Trademark: VR 2014 02456
Trademark: 014456982
Trademark: 015085491
Design (+10): 002978551

BABYDEEPSLEEP ApS forbeholder sig retten til at ændre nærværende handelsbetingelser i det omfang det er nødvendigt. Dette kan være for at tilpasse handelsbetingelserne iht. ændrede lovkrav eller lignende.