TYNGDEPOSEN® hjælper babyer til mere søvn

Læs de skønne tilbagemeldinger
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fra 15 opvågninger til at sove igennem
“Jeg er så taknemlig for dette produkt. Alle sundhedsplejersker burde kende til den. Min datter har ikke sovet igennem fra hun var 6 mdr., med ca. 15-20 opvågninger om natten. Lægen mente det var ørene, men ørelægen kunne ikke se noget. Så var hun til zoneterapeut, også uden effekt. Sundhedsplejersken mente det var hendes hurtige udvikling.

Til sidst købte vi tyngdeposen – som vi skulle have gjort for længst! Hun brugte 14 dage på at vænne sig til den, og bum fra den ene dag til den anden sover hun igennem. Det tager også kun 5 min at putte hende nu. Vi har fået al vores overskud tilbage, og vi vil anbefale Tyndeposen videre til alle.” (*)

Mia Staxen Madsen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Bruges som overgang fra svøb til armene fri
“Det er det bedste vi nogensinde har investeret i. Vores datter på 9 måneder kan slet ikke sove uden, vi har nu brugt den siden hun var 5 måneder og den gør bare, at hun sover tungt og roligt. Vores datter har altid haft et stort behov for tryghed, når hun skal sove. Da hun var nyfødt, svøbte vi hende, men da hun blev for stor til dette, fandt vi tyngdeposen, og den virkede fra dag 1.

Så har du et barn, der har et stort behov for tryghed eller som bare sover uroligt, så kan vi kun anbefale den – du vil kun fortryde, hvis ikke du prøver den.” (*)

Christina Støvhase Nørgaard Jensen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Fra at vågne hver time om natten til færre opvågninger – og kan selv falde i søvn igen
“Virkede fra dag ét! Vores datter vågnede stort set hver time fra hun var 3 måneder til ca. 9 måneder, hvor vi valgte at investere i en tyngdepose. Nu vågner hun kun få gange, og det går hurtigt at få hende tilbage i søvnen. Tak for en fantastisk opfindelse og god service!” (*)

Mathilde Winkel Madsen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Når baby har svært ved at falde i søvn – tager det 1-3 timer?
“Vi er mega store fans af vores nye Tyngdepose… Gik fra at have en søn på 11 mdr., som kunne tage op til 3 timer at falde i søvn, til nu på kun 3 dage at falde i søvn på max 30 min OG.. Sove hele natten.” (*) 

Cathrine Hartmann Jeppesen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Uro inden sengetid – baby rejser sig hele tiden
“Min datter på 9 måneder havde SÅ svært ved lægge sig til at sove om aftenen. Det tog op til en time, hvor hun hele tiden rejste sig op og græd. Den første nat med tyngdeposen faldt hun til ro med det samme!
Det var helt utroligt. Og her 3 uger efter er det stadig sådan :)” (*)

Bjørg Toftegaard Klint 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Når baby vågner meget tidligt kl. 04-05 hver morgen
“Min søn på 6 mdr. har brugt tyngdeposen i 3 dage nu – han falder lynhurtigt i søvn, og han er begyndt og sove længere om morgenen. Han kunne før stå op mellem kl. 04/05 og nu er klokken over 6. Vi er meget glade 🙂
Kan kun give de bedste anbefalinger til dette produkt og firma.” (*)

Christina Maria Gabriel Sørensen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Dreng på 16 mdr, der er svær at putte og vågner mange gange
“Har en søn på nu snart 16 måneder, som synes nattesøvn er overvurderet. Han var som oftest 1,5-2 timer om at ville falde i søvn og vågnede gange mange. Efter at have prøvet nærmest alt (kranio sakral, kiropraktor, sanserytmik, zoneterapi, børnelæge etc.) faldt jeg over denne tyngdepose på nettet og tænkte at det måtte prøves, og her kommer det så.
Fra dag 3 med den på faldt han i søvn på 20 minutter. Det har han gjort hver nat siden (med få undtagelser), og vi har haft den i snart 5-6 måneder nu. Så kan kun anbefale den. Har en meget varm dreng, så han sover faktisk kun i den med en ble. Dyner og tæpper plejede han at sparke af.” (*)

Simone Judy Neist 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Hjælp til baby der sover uroligt om natten
“Tyngdeposen har ændret vores liv og det til det positive.
Vores pige sover nu længere og tungere end nogensinde før. Hun har altid bøvlet meget med opvågninger og meget korte lure i løbet af dagen og om natten. Tyngdeposen får hende for det meste til at falde i søvn af sig selv igen.” (*)

Mette Gubi Elbæk 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Hjælp til ophør med nat amning
“Jeg har en meget ammeivrig søn, og soveposen har hjulpet meget til at skabe ro under netop stop af natamning. Og den lille trold sover næsten igennem nu i stedet for at vågne 30 gange i løbet ad natten.” (*)

Louise Visen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Baby der har brug for hjælp for at falde i søvn – søger meget tryghed
“Er så glad for jeg valgte at prøve tyndeposen.
Vores søn har altid haft svært med at overgive sig til søvnen med mindre vi holder en hånd på brystet af ham. Derudover sov har så uroligt og vågnede hver time hele aften og natten igennem og havde her brug for en hånd på sig for at falde i søvn. Med tyngdeposen vågner han maks to gange, og man skal bare give ham sin sut, så ligger han sig til at sove, fordi han finder trygheden i vægten på brystet.
Vores søn sover tit på maven, og det kan de også sagtens i den (det var jeg nemlig i tvivl om). Har virkelig været en positiv oplevelse.” (*)

Cecilie Scharboe 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Mange opvågninger om natten og korte lure om dagen
“Tyngdeposen har virket fantastisk på vores datter (10 mdr.).
Hun har aldrig rigtig sovet mere en 3 timer ad gangen om natten og har heller aldrig taget lange lure om dagen. Da vi fik tyngdeposen begyndte hun at sove igennem og sover nu fra ca. 19-6. Putningen er også blevet meget lettere – 2-3 sange, så sover hun.
Efter hendes søvn er blevet bedre om natten, sover hun nu 2 gange á 1,5-2 timers lur om dagen.” (*)

Louise Thye Munksgaard 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Til babyer, der skal vugges/trilles i søvn
“Inden vi gik igang med at bruge tyngdeposen, sov Bertram aldrig mere end 20-30 min af gangen. Jeg skulle vugge ham i søvn hver gang i mine arme, og han vågnede lige så snart, jeg lagde ham fra mig. Med tyngdeposen sover han igennem om natten, sover sine lure om dagen, og jeg kan ligge ham i barnevogn/seng uden at skulle vugge ham, køre ham i barnevogn, osv. (*)

Monique Nielsen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Baby rejser sig hele tiden op om natten og er urolig
“Vi har været super glade for Tyngdeposen.
Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 4 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Hun ville kravle sig selv vågen om natten og græde, når hun vågnede, fordi hun var træt. Vi bestilte Tyngdeposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om natten.;) Jeg kan kun anbefale Tyngdeposen, den reddede os og min mælkeproduktion. Min mand var lidt skeptisk først – det er dyrt – men hvad er din søvn værd? og det er nogle af de bedst penge vi har brugt :)” (*)

Ida Dybdahl Mathiesen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Til babyer der ikke vil sove om dagen
“Efter 3 dage med tyngdeposen sover min søn endelig mere end 20 minutter af gangen om dagen! Og det tager kun 10 minutter at putte – helt uden gråd.
Anbefaler den til alle der har børn med søvnproblemer.” (*)

Rikke Christensen 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Perfekt som overgang fra svøb 
“Vi har kun brugt posen i 1 uge, og jeg er allerede overbevist!
Jeg var meget skeptisk og i tvivl om, om den ville hjælpe på vores søn på 5 mdr, som har været vant til at blive svøbt meget stramt om natten, da armene flagrede ekstremt meget. Han har altid haft meget svært ved at overgive sig til søvnen, og har aldrig sovet mere en 1 1/2 time i barnevognen om dagen (oftest kun 45-60 min). Aftenputning har aldrig været hyggelig og tog altid meget lang tid. Efter få dage med posen sov han en dag 4 timer i barnevognen om dagen, aftenputning er blevet langt nemmere uden grådarmene flagrer aldrig længere, og han kan sagtens sove på siden og stadig føle tyngden på brystet. Han sover nu de fleste nætter fra 19.30-7.30 med 2 flasker undervejs, hvor han lægger sig til at sove igen med det samme.
JEG ER FAN!” (*)

Line Lerche 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Baby står MEGET tidligt op og kan ikke sove mere
“Vores datter har altid sovet uroligt om natten.
Hun er nu 16 måneder. Hun står op mellem kl. 4 og 5 og var vi ved at være temmelig desperate, så vi bestilte en tyngdepose. Jeg er så positivt overrasket. Den første morgen sov hun til 6.30, og det har været sådan siden. Hun har endda sovet til næsten 8 enkelte morgener. Generelt er nattesøvnen bedre og mindre urolig. Den bedre nattesøvn har betydet, at hun kun har brug for én dagslur og pædagogerne siger, at dagene i vuggestuen er meget bedre.

Så de varmeste anbefalinger og stor taknemmelighed herfra.” (*)
Anna Bager-Elsborg 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Baby der er svær at få til at sove – arme og ben flagrer
“Vores lille søn på 6 måneder har brugt svøb, næsten lige siden han blev født.

Da han blev for stor til svøbet og kunne komme ud af det, måtte vi putte uden svøb. Det gik ikke særlig godt, og han var meget urolig og svær at få til at sove. Da vi havde læst om Tyngdeposen, tænkte vi, at det måske var en løsning. I begyndelsen skulle både han og vi vænne os til, at de små arme nu kunne vælte rundt. Men tyngden på mave og bryst gav ham ro, og han ved nu, at når han kommer i posen, er det tid til aftenputning.

Vi er rigtig glade for tyngdeposen, der er den perfekte afløser, når svøbet bliver for lille.” (*)

Maria Lyngsø Hougaard 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Mere ro i kroppen og dybere søvn
“Vi er glade for posen og vores datter sover med den hver nat… Vi havde en del udfordringer med opvågninger, og at hun havde meget svært ved at falde til ro. Hun har helt klart fået nemmere ved at sove, og hun finder nemmere ro i kroppen…Vi kan nu putte hende uden at skulle svøbe hende først.” (*)

Michella Raun Hesselberg 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Fra opvågninger hver time til få opvågninger
“Efter 3-4 måneder hvor min datter vågnede 1-2 gange i timen, købte vi en tyngdepose.

Efter en måned vågnede min datter kun 3 gange om natten. Og nu 2 1/2 måned efter sover hun (9 mdr.) SÅ godt. Fra kl 19 til 6.30 kun vågen kl 4, hvor hun lige bliver ammet, og så sover igen. Endda selvom hun sover på eget værelse. Hvor det før kunne tage en time at få hende til at falde i søvn tager det nu kun 5-10 min.” (*)

Kristina Michelle Bakmann
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Til babyer, der skal “gås i søvn” på armen
“Vores søn på 10 mdr har altid haft mange opvågninger om natten og været et rigtig ammebarn (bruger ikke sut). Vi har gået og gået med ham på armen. Jeg var ved at gå ud af mit gode skind over manglende søvn. Efter en uge med tyngdeposen sov han stadig dårligt, og vi var ved at opgive, men så skete det magiske – han sov! Og sov igennem 🙂

Kan derfor kun anbefale alle at prøve den.” (*)

Jane Grønnebæk 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

 

*Anmeldelserne er uredigerede og fra Babydeepsleep´s FB-side.

Du kan læse mange flere fantastiske anmeldelser lige her

VÆLG DIN TYNGDEPOSE


Baby vil ikke sove!

SVØBEPOSEN

Svøb + sovepose med tyngde
(0 – 1 år)

 

1499,00 DKK
Lej 225/mdr

Baby vil ikke sove!

SOVEPOSEN

Sovepose med tyngde
(8 kg – 2 år)

 

1699,00 DKK
Lej 225/mdr

Baby vil ikke sove!

SOVEDRAGTEN

Sovedragt med tyngde
(15 kg/2 – 4 år)

 

1799,00 DKK
Lej 225/mdr

Lise Andreasen, ergoterapeut,
Aalborg Universitetshospital

"Vores datter på nu 1 år havde så svært ved at finde ro til natten og var motorisk urolig og ked af det. Efter 14 dage kom effekten af tyngdeposen. Hun får nu posen på og hjælper selv med at få armene i, bliver lagt og der går max 15 min, så sover hun. Hun bliver ikke engang ked af det, når vi forlader rummet, og så sover hun HELE natten.

Som mor og ergoterapeut er jeg kæmpe fan. Det er virkelig et godt produkt. Via min profession har jeg erfaring med både kugle- og kædedyner. Tyngdeposen er et fantastisk produkt til en fornuftig pris. Jeg giver den mine allervarmeste anbefalinger."  (*)

Signe Bredsdorff-Larsen,
Aut. børneergoterapeut

"Tyngdeposen® er efter min mening et af de bedste produkter på markedet til de små og lidt større børn, hvis man leder efter hjælp til ro og bedre søvn hos barnet. Proprioceptiv stimulation er meget effektiv, og jeg ser ofte, at det meget motorisk aktive barn med f.eks. mange arm og ben bevægelser, falder til ro, ligger helt stille eller falder i søvn i en tyngdepose."  (*)

 

Gitte Kristensen,
Børnefysioterapeut,
Sundhedsplejen 
Helsingør kommune.

"Jeg er vild med tyngdeposen. I min optik er den et godt og anderledes alternativ til kæde- og kugledyner."  (*)

VI HAR VÆRET
HVOR DU ER

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn, begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Jeg blev enig med min mand om, at ingen skulle sove så lidt, som vi havde gjort. Vi lagde vores liv om og gjorde sammen vores idé til virkelighed læs mere…

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål

KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn

De bedste hilsner
– Vibeke og Steffen