Hvorfor vælge en tyngdepose?

En babyvenlig udgave af en kugledyne

De babyvenlige fordele ved en tyngdepose

 ✔ Kan ikke sparkes af
Babyer, der sover dårligt er ofte meget motorisk urolige og flagrer med arme og ben. Derfor sparker de dynen af mange gange om natten. Det samme vil ske med alle slags dyner….

Bliver ikke for varm
Babyer, der sover dårligt er ofte meget motorisk urolige og ”varme” børn. De får det nemt for varmt. Tyngdeposen® er ultra temperaturregulerende, da den er lavet af bambus fibre og har ventilationsområde på ryggen.

Prisen er overskuelig
Tyngdeposen® fås fra 1499,- (inkl 30 dages prøvetid) eller du kan leje en tyngdepose for kun 199/mdr. En kugledyne koster fra ca. 4.000 DKK…

Overstimulerer ikke
Tyngdeposen® har tyngde bryst og mave, hvilket betyder, at risikoen for overstimulering af tyngden er mindre. Effekten er den samme = tyngden vil berolige nervesystemet og dermed hele kroppen.

Larmer ikke
Tyngdeposen® er lydløs og komfortabel og generer ikke sensitive babyer og børn.

DE PROFFESIONELLE SIGER

Lise Andreasen, ergoterapeut,
Aalborg Universitetshospital

Vores datter på nu 1 år havde så svært ved at finde ro til natten og var motorisk urolig og ked af det. Efter 14 dage kom effekten af tyngdeposen. Hun får nu posen på og hjælper selv med at få armene i, bliver lagt og der går max 15 min, så sover hun. Hun bliver ikke engang ked af det, når vi forlader rummet, og så sover hun HELE natten.

Som mor og ergoterapeut er jeg kæmpe fan. Det er virkelig et godt produkt. Via min profession har jeg erfaring med både kugle- og kædedyne. Vi lånte først en kædedyne, men det fungerede ikke. Tyngdeposen er et fantastisk produkt til en fornuftig pris. Jeg giver den mine allervarmeste anbefalinger. (*)

Gitte Kristensen, Børnefysioterapeut,
Sundhedsplejen 
Helsingør kommune.

Jeg er vild med tyngdeposen. I min optik er den et godt og anderledes alternativ til kæde- og kugledyner. (*)

Signe Bredsdorff-Larsen,
aut. børneergoterapeut

Tyngdeposen® er efter min mening et af de bedste produkter på markedet til de små og lidt større børn, hvis man leder efter hjælp til ro og bedre søvn hos barnet. Proprioceptiv stimulation er meget effektiv, og jeg ser ofte, at det meget motorisk aktive barn med f.eks. mange arm og ben bevægelser, falder til ro, ligger helt stille eller falder i søvn i en tyngdepose. (*)

(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

VÆLG DIN TYNGDEPOSE


BRUGERNES VURDERING:
4.7 af 5
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Baby vil ikke sove!

SVØBEPOSEN

Svøb + sovepose med tyngde
(0 – 1 år)

1499,00 DKK
Lej 199/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
15 reviews

Baby vil ikke sove!

SOVEPOSEN

Sovepose med tyngde
(8 kg – 2 år)

1699,00 DKK
Lej 199/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
49 reviews

Baby vil ikke sove!

SOVEDRAGTEN

Sovedragt med tyngde
(15 kg/2 – 4 år)

1799,00 DKK
Lej 199/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
31 reviews

VI HAR VÆRET,
HVOR DU ER

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn, begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Jeg blev enig med min mand om, at ingen skulle sove så lidt, som vi havde gjort. Vi lagde vores liv om og gjorde sammen vores idé til virkelighed læs mere…

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål – KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn

De bedste hilsner
– Vibeke og Steffen