TYNGDEPOSEN® SOVEDRAGTEN

Imiterer din berøring

✓ Sovedragten bruges fra ca. 17 mdr. til 4 år.

✓ Hjælper børn, der vågner mange gange om natten, har svært ved at falde i søvn og sover korte lure.

✓ Tyngden skaber et dybt og omsluttende tryk, der beroliger nervesystemet og giver ro i aktive arme og ben.

✓ Hjælper med at etablere en sundere søvnrytme med længere søvnintervaller.

Effektiv i alle sovestillinger: også til børn, der sover på siden og på maven.

✓ Designet til “varme” børn: bambus materialet og ventilationsområdet giver stor luftcirkulation.

✓ Ingen farlig kemi: Oeko-Tex® 100 certificerede materialer.

BRUGERNES VURDERING:
4.7 af 5 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pernille Bruntse har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer
Giver mere tryghed, så barnet kan sove i egen seng
“Vi startede med at bruge sovedragten, da vores datter var godt 14 mdr og blev meget svær at få til at falde til ro og i søvn om aftenen. Det tog ca. 1,5 time og det endte ofte med, at hun blev nødt til at gå i seng sammen med os i vores seng. Hvis hun endelig faldt i søvn i sin egen seng, så sov hun kun 30-60 min af gangen. Fra dag 1, efter vi begyndte at bruge dragten, kunne hun falde i søvn på 5-20 min og kun vågne 1-2 gange på en nat, hvor hun så er meget lettere at få til at falde i søvn igen.” (*)

Simone Judy Neisthar anmeldt
*Verified buyer
Når dit barn har svært ved at falde i søvn og vågner mange gange
“Har en søn på nu snart 16 måneder, som synes nattesøvn er overvurderet. Han var som oftest 1,5-2 timer om at ville falde i søvn og vågnede gange mange. Efter at have prøvet nærmest alt (kranio sakral, kiropraktor, sanserytmik, zoneterapi, børnelæge etc.) faldt jeg over denne tyngdepose på nettet og tænkte at det måtte prøves, og her kommer det så. Fra dag 3 med den på faldt han i søvn på 20 minutter. Det har han gjort hver nat siden (med få undtagelser), og vi har haft den i snart 5-6 måneder nu. Så kan kun anbefale den. Har en meget varm dreng, så han sover faktisk kun i den med en ble. Dyner og tæpper plejede han at sparke af.” (*)

Tina Westergaard har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
Verified buyer
Uro ved sengetid – når det tager 2-3 timer at putte hver aften
“Nu ca. en måned efter vi startede med at bruge sovedragten, sover min dreng (2 år) med den hver nat. Det tog en lille måned at vænne ham til den. De fakta vi har at forholde os til, er, at han nu oftest sover inden for 30 min, når han bliver puttet. Det sker stadig, at det kan tage op til en time, men det er ingenting i forhold til de 2-3 timer, vi nogen gange før har oplevet. Han er ganske enkelt ikke så urolig, når han kommer i seng, og han mosler ikke så meget rundt i sengen, inden han falder i søvn. Førhen oplevede vi, at han kunne rode rundt i sengen i op mod en time, før han lagde sig ned, nu tager det ca. 2 min., før han ligger stille. Det giver bare noget ekstra overskud i hverdagen, at man ikke skal bruge hele aftenen på at sidde ved en dreng, der ikke vil sove. Han har også færre opvågninger om natten, vi er nede på 1-2 opvågninger på en god nat. Det er en stor forbedring, og det virker til at sover dybere end før. Tidligere vågnede han typisk ca. 5 gange på en nat.” (*)

Matilde Emilie Hansen har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer
Skaber ro i kroppen og dybere søvn
“For os har sovedragten gjort en kæmpe foreskel!
Vores søn på 1,5 år har i mange måneder slet ikke sovet ordenligt! Han er en meget aktiv dreng og har ekstremt svært ved at finde ro når han skal sove. Vi brugte hver aften 2-3 timer på at få ham til at falde i søvn! Når han så endelig sov, sov han simpelthen så uroligt. Vi kunne sagtens rende op til ham 10-15 gange på to timer .. inden vi selv gik i seng.

Han vågnede flere gange om natten og var urolig og ked. Vi var SÅ trætte allesammen. Jeg var desperat til sidst! Da vi fik dragten hjem, blev det hele heldigvis anderledes!

Det skal så lige siges at vores dreng skulle vænne sig til den før den havde helt rigtig effekt! Det tog ca. 4 uger. Da de 4 uger var gået har vi virkelig mærket virkning! Hold nu op! Det tager 5-10 min at få ham til at sove! Han sover helt roligt og vågner højest en gang på en nat og skal bare lige ha sin bamse eller sut! Det er FANTASTISK! Han sover nu fra ca 19.00-19.30 til 07.00-07.30 og han sover næsten altid 2-2,5 time til middag! Hvilket han bestemt heller ikke gjorde før!
De bedste anbefalinger herfra! Den er ALLE pengene værd!!” (*)


Anna Bager-Elsborghar anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Når barnet sover uroligt og står på kl. 4/5 hver morgen
“Vores datter (18 mdr.) har altid sovet uroligt om natten. Hun står op mellem kl. 4 og 5 og var vi ved at være temmelig desperate, så vi bestilte en tyngdepose. Jeg er så positivt overrasket. Den første morgen sov hun til 6.30, og det har været sådan siden. Hun har endda sovet til næsten 8 enkelte morgener. Generelt er nattesøvnen bedre og mindre urolig. Den bedre nattesøvn har betydet, at hun kun har brug for én dagslur og pædagogerne siger, at dagene i vuggestuen er meget bedre. Så de varmeste anbefalinger og stor taknemmelighed herfra.” (*)
(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

Produktdetaljer

 • 70% bambus/30% bomuld (Oeko-tex®).
 • 2-vejs YKK® lynlås (nikkel+bly fri).
 • Vægt: 800 gr. (ftalat fri PE–granulat).
 • Længde = 90 cm. Varmegrad: 0.5 TOG.
 • Brug nattøj der matcher din babys varmebehov og årstid: en langærmet body er ofte perfekt.
 • Udstyret med huller til barnevognsele.
 • 2-vejs YKK® lynlås gør det nemt at skifte ble om natten.
 • Vaskes på 30° C og lufttørres.

Valg af størrelse
Svøbeposen – bruges fra nyfødt til ca. 1 år.
Soveposen – bruges fra min. 5-6 mdr og min. 7-8 kg.
Sovedragten – bruges fra ca. 17 mdr.
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Perfekt til varmere vejr
Tyngdeposen er fremstillet af temperaturregulerende bambus fibre – om sommeren er stoffet 2-3 grader køligere end den omgivende temperatur. Samtidig giver det unikke ventilationsområde på ryggen og det ærmeløse design skøn luftcirkulation.

Produktvideo

tyngdepose

Hvordan beroliger den hele kroppen, når der kun er tyngde på mave/bryst?
For at få en beroligende effekt i hele kroppen er det slet ikke nødvendigt, at din baby har tyngde over hele kroppen. Tværtimod kan det let overstimulere, sænke mobiliteten og kan føles ubekvemt.

Det er ikke mængden af tyngde, der skaber roen. Ethvert dybt tryk på kroppen vil stimulere de pågældende muskler og led (proprioceptiv stimulering), der sender input til nervesystemet. Nervesystemet tolker trykket som bevægelse og responderer ved at frigive hormonerne serotonin og endorfiner. Disse “lykkehormoner” omdannes til melatonin, der er kroppens søvnhormon og hjælper til en roligere og dybere søvn.

Hvordan virker den, når baby sover på siden eller på maven?
På siden vil baby få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som din baby kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede.

Når baby ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når baby bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Produktsikkerhed

Vi har taget ALLE forholdsregler for at sikre, at vores tyngdeprodukter er sikre at bruge. 

✓ Tyngdeposen® bliver anbefalet og anvendt af mange faggrupper bl.a. af børneergoterapeuter, sundhedsplejersker, kiropraktorer med speciale i børn og specialpædagoger.

✓ Vores produkter er sikkerhedsgodkendt efter den britiske sikkerhedsstandard BS8510: 2009, som pt. er den mest benyttede sikkerhedstest ift. at overholde soveposestandarder i Europa.

✓ Vi har lagt meget vægt på at undgå overophedning, og fremstiller derfor soveposerne i bambus materiale, der er meget temperaturregulerende. På bagsiden af alle modeller har vi indsat et stykke stof med ventilationshuller, som giver god ventilation.

✓ Babyer og børn og stor bevægelsesfrihed i tyngdeposen. Materialet er blødt og elastisk og tyngden generer ikke, da det er fleksibelt, lydløst og åndbart. Børn vil kunne sove både på siden og maven i en tyngdepose.

✓ Vi har designet tyngdeposerne, så de er rummelige over hofter og ben, så baby får en sund hofte udvikling.

✓ Vi har sikret, at de fleste komponenter af tyngdeposen er Oeko-Tex® certificerede (undtagen tråden).

✓  Vi har valgt en lynlås af høj kvalitet, nemlig en YKK® lynlås, som er fri for nikkel, bly og andre tungmetaller.

✓ Tyngden består af ftalat fri PE- granulat (små plastgranulat kugler), der er SGS godkendt.

Børneergoterapeuten fortæller

Dag-til-dag levering
✓ Det koster 45 DKK at få leveret til GLS Pakkeshop uanset hvad og hvor meget, du bestiller.
✓ Hvis du bestiller inden kl. 12, så har du din tyngdepose den efterfølgende hverdag.
✓ Du modtager de nødvendige leveringsinformationer inkl. tracking nummer på mail.

30 dages prøvetid, når du køber
Når du køber en ny tyngdepose, må du bruge den i 30 dage.
Hvis den ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% af produktprisen refunderet. Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel her
NB: 30 dages prøvetid gælder ikke ved betaling med ViaBill eller børnepenge.

Returnering af lejet tyngdepose
Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel herVær opmærksom på, at der er minimumsleje på 3 mdr, når du lejer.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende varen retur. Køb evt. din returlabel her.
☛ Hvis du vil have det fulde beløb tilbage, så må tyngdeposen® ikke være brugt eller prøvet på i længere tid end ca. 5 min. Materialet tager nemt hjemlig duft til sig, og det dur ikke, hvis vi skal kunne sælge den til en anden mor.

 

 


Jeg hjælper dig
Mvh. Vibeke
@ Mail 
✆ 29729229
 

 

KØB 1799 kr

KØB Tyngdeposen® med 30 dages prøvetid Hvis der ikke er effekt indenfor 30 dage, så returner den og få 50% refunderet. Nem returneringreturportal.

LEJ 225/mdr

LEJ en brugt tyngdepose 225/mdr. indtil returnering (min.leje 3 mdr.). Efter 8 mdr. er Tyngdeposen® din, og lejen ophører. *Oprettelsesgebyr 349 kr. (min.pris 3 mdr = 1024 kr). Læs mere.

Få den i morgen - bestil inden kl. 12

TYNGDEPOSEN®
SOVEDRAGTEN

Som en hånd på maven

Sovedragten bruges fra ca. 17 mdr. til 4 år.

 Hjælper børn, der vågner mange gange om natten, har svært ved at falde i søvn og sover korte lure.

 Tyngden skaber et dybt og omsluttende tryk, der beroliger nervesystemet og giver ro i aktive arme og ben.

 Hjælper med at etablere en sundere søvnrytme med længere søvnintervaller.

Effektiv i alle sovestillinger: også til børn, der sover på siden og på maven.

 Designet til “varme” børn: bambus materialet og ventilationsområdet giver stor luftcirkulation.

Ingen farlig kemi: Oeko-Tex® 100 certificerede materialer.

KØB 1799 kr

KØB Tyngdeposen® med 30 dages prøvetid Hvis der ikke er effekt indenfor 30 dage, så returner den og få 50% refunderet. Nem returneringreturportal.

LEJ 225/mdr

LEJ en brugt tyngdepose 225/mdr. indtil returnering (min.leje 3 mdr.). Efter 8 mdr. er Tyngdeposen® din, og lejen ophører. *Oprettelsesgebyr 349 kr. (min.pris 3 mdr = 1024 kr). Læs mere.

BRUGERNES VURDERING:
4.7 af 5 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pernille Bruntse har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer
Giver mere tryghed, så barnet kan sove i egen seng
“Vi startede med at bruge sovedragten, da vores datter var godt 14 mdr og blev meget svær at få til at falde til ro og i søvn om aftenen. Det tog ca. 1,5 time og det endte ofte med, at hun blev nødt til at gå i seng sammen med os i vores seng. Hvis hun endelig faldt i søvn i sin egen seng, så sov hun kun 30-60 min af gangen. Fra dag 1, efter vi begyndte at bruge dragten, kunne hun falde i søvn på 5-20 min og kun vågne 1-2 gange på en nat, hvor hun så er meget lettere at få til at falde i søvn igen.” (*)

Simone Judy Neisthar anmeldt
*Verified buyer
Når dit barn har svært ved at falde i søvn og vågner mange gange
“Har en søn på nu snart 16 måneder, som synes nattesøvn er overvurderet. Han var som oftest 1,5-2 timer om at ville falde i søvn og vågnede gange mange. Efter at have prøvet nærmest alt (kranio sakral, kiropraktor, sanserytmik, zoneterapi, børnelæge etc.) faldt jeg over denne tyngdepose på nettet og tænkte at det måtte prøves, og her kommer det så. Fra dag 3 med den på faldt han i søvn på 20 minutter. Det har han gjort hver nat siden (med få undtagelser), og vi har haft den i snart 5-6 måneder nu. Så kan kun anbefale den. Har en meget varm dreng, så han sover faktisk kun i den med en ble. Dyner og tæpper plejede han at sparke af.” (*)

Tina Westergaard har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
Verified buyer
Uro ved sengetid – når det tager 2-3 timer at putte hver aften
“Nu ca. en måned efter vi startede med at bruge sovedragten, sover min dreng (2 år) med den hver nat. Det tog en lille måned at vænne ham til den. De fakta vi har at forholde os til, er, at han nu oftest sover inden for 30 min, når han bliver puttet. Det sker stadig, at det kan tage op til en time, men det er ingenting i forhold til de 2-3 timer, vi nogen gange før har oplevet. Han er ganske enkelt ikke så urolig, når han kommer i seng, og han mosler ikke så meget rundt i sengen, inden han falder i søvn. Førhen oplevede vi, at han kunne rode rundt i sengen i op mod en time, før han lagde sig ned, nu tager det ca. 2 min., før han ligger stille. Det giver bare noget ekstra overskud i hverdagen, at man ikke skal bruge hele aftenen på at sidde ved en dreng, der ikke vil sove. Han har også færre opvågninger om natten, vi er nede på 1-2 opvågninger på en god nat. Det er en stor forbedring, og det virker til at sover dybere end før. Tidligere vågnede han typisk ca. 5 gange på en nat.” (*)

Matilde Emilie Hansen har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer
Skaber ro i kroppen og dybere søvn
“For os har sovedragten gjort en kæmpe foreskel!
Vores søn på 1,5 år har i mange måneder slet ikke sovet ordenligt! Han er en meget aktiv dreng og har ekstremt svært ved at finde ro når han skal sove. Vi brugte hver aften 2-3 timer på at få ham til at falde i søvn! Når han så endelig sov, sov han simpelthen så uroligt. Vi kunne sagtens rende op til ham 10-15 gange på to timer .. inden vi selv gik i seng.

Han vågnede flere gange om natten og var urolig og ked. Vi var SÅ trætte allesammen. Jeg var desperat til sidst! Da vi fik dragten hjem, blev det hele heldigvis anderledes!

Det skal så lige siges at vores dreng skulle vænne sig til den før den havde helt rigtig effekt! Det tog ca. 4 uger. Da de 4 uger var gået har vi virkelig mærket virkning! Hold nu op! Det tager 5-10 min at få ham til at sove! Han sover helt roligt og vågner højest en gang på en nat og skal bare lige ha sin bamse eller sut! Det er FANTASTISK! Han sover nu fra ca 19.00-19.30 til 07.00-07.30 og han sover næsten altid 2-2,5 time til middag! Hvilket han bestemt heller ikke gjorde før!
De bedste anbefalinger herfra! Den er ALLE pengene værd!!” (*)


Anna Bager-Elsborghar anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Når barnet sover uroligt og står på kl. 4/5 hver morgen
“Vores datter (18 mdr.) har altid sovet uroligt om natten. Hun står op mellem kl. 4 og 5 og var vi ved at være temmelig desperate, så vi bestilte en tyngdepose. Jeg er så positivt overrasket. Den første morgen sov hun til 6.30, og det har været sådan siden. Hun har endda sovet til næsten 8 enkelte morgener. Generelt er nattesøvnen bedre og mindre urolig. Den bedre nattesøvn har betydet, at hun kun har brug for én dagslur og pædagogerne siger, at dagene i vuggestuen er meget bedre. Så de varmeste anbefalinger og stor taknemmelighed herfra.” (*)
(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

Produktdetaljer

 • 70% bambus/30% bomuld (Oeko-tex®).
 • 2-vejs YKK® lynlås (nikkel+bly fri).
 • Vægt: 800 gr. (ftalat fri PE–granulat).
 • Længde = 90 cm. Varmegrad: 0.5 TOG.
 • Brug nattøj der matcher din babys varmebehov og årstid: en langærmet body er ofte perfekt.
 • Udstyret med huller til barnevognsele.
 • 2-vejs YKK® lynlås gør det nemt at skifte ble om natten.
 • Vaskes på 30° C og lufttørres.

 

Valg af størrelse
Svøbeposen – bruges fra nyfødt til ca. 1 år.
Soveposen – bruges fra min. 5-6 mdr og min. 7-8 kg.
Sovedragten – bruges fra ca. 17 mdr.
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

 

Produktvideo

tyngdepose

Hvordan beroliger den hele kroppen, når der kun er tyngde på mave/bryst?
For at få en beroligende effekt i hele kroppen er det slet ikke nødvendigt, at dit barn har tyngde over hele kroppen. Tværtimod kan det let overstimulere, sænke mobiliteten og kan føles ubekvemt.

Det er ikke mængden af tyngde, der skaber roen. Ethvert dybt tryk på kroppen vil stimulere de pågældende muskler og led (proprioceptiv stimulering), der sender input til nervesystemet. Nervesystemet tolker trykket som bevægelse og responderer ved at frigive hormonerne serotonin og endorfiner. Disse “lykkehormoner” omdannes til melatonin, der er kroppens søvnhormon og hjælper til en roligere og dybere søvn.

Hvordan virker den, når barnet sover på siden eller på maven?
På siden vil barnet få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som dit barn kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede.

Når dit barn ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når barnet bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Dag-til-dag levering


✓ Det koster 45 DKK at få leveret til GLS Pakkeshop uanset hvad og hvor meget, du bestiller.
✓ Hvis du bestiller inden kl. 12, så har du din tyngdepose den efterfølgende hverdag.
✓ Du modtager de nødvendige leveringsinformationer inkl. tracking nummer på mail.

30 dages prøvetid

Når du køber en ny tyngdepose, må du bruge den i 30 dage. Hvis den ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% af produktprisen refunderet. Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel her 

NB: 30 dages prøvetid gælder ikke ved betaling med ViaBill eller børnepenge.

 


Jeg hjælper dig
Mvh. Vibeke
@ Mail 
✆ 29729229

EKSTRA TRYGHED
-MERE SØVN

*Resultaterne er feedback fra +300 familier i 2014-17.

 • OPVÅGNINGER: Fra 5-10 til 0-2 stk. 75% 75%
 • FALDE I SØVN: Fra 1-2 timer til 15-30 min. 72% 72%
 • LUR: Fra 20 - 40 min. til 1,5 - 3 timer 85% 85%
 • STÅ OP: Sover 1-2 timer længere om morgenen. 65% 65%

Læs anmeldelser kategoriseret efter søvnproblematik:

 

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Vil den virke for min baby?

For nogle er produkterne et lille mirakel for andre et stort, og for ca. 15% er det ikke løsningen. Mødre spørger, om TYNGDEPOSEN® mon vil hjælpe lige præcis deres baby. Svaret er næsten altid ja, fordi succesraten er på mere end 85%. Det er værd at prøve. Bedre søvn er forsøget værd.

I en test med +300 familier i 2014-17 har vi samlet kvalitativ data, som viser, at vores produkter virker for mere end 85% fordelt på de klassiske søvnudfordringer.

LUR. Hjælper +85%. Fra 20 – 40 min. til 1,5 – 3 timer.
FALDE I SØVN. Hjælper +72%. Fra 1 – 2 timer til 15 – 30 min.
OPVÅGNINGER. Hjælper +75%. Fra 5 – 10 til 1 – 2. 15% sover nu igennem.
STÅ OP. Hjælper +65%. Sover 1 – 2 timer længere om morgenen.

 

KONTAKT os gerne, hvis du har spørgsmål.

Eller læs alle de skønne anmeldelser på f.eks. vores Facebook-side HER!

Min baby spjætter med arme og ben

Hvordan beroliger den hele kroppen, når der kun er tyngde på mave/bryst?

For at få en beroligende effekt i hele kroppen er det slet ikke nødvendigt, at din baby har tyngde over hele kroppen. Tværtimod kan det let overstimulere, sænke mobiliteten og kan føles ubekvemt. Det er ikke mængden af tyngde, der skaber roen. Ethvert dybt tryk på kroppen vil stimulere de pågældende muskler og led (proprioceptiv stimulering), der sender input til nervesystemet. Nervesystemet tolker trykket som bevægelse og responderer ved at frigive hormonerne serotonin og endorfiner. Disse “lykkehormoner” omdannes til melatonin, der er kroppens søvnhormon og hjælper til en roligere og dybere søvn.

 

Hvordan virker den, når baby sover på siden eller på maven?

På siden vil baby få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som din baby kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede. Når baby ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når baby bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Effektiv i ALLE sovestillinger

På siden eller på maven får dit barn ikke stimuli af det dybe tryk, men Tyngdeposen® skaber andre effektive beroligende stimuli.

På siden vil barnet få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som dit barn kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede.

Når barnet ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når dit barn bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Så Tyngdeposen® beroliger både
▸ med et dybt tryk
▸ med afgrænsende tryk og
▸ med granulatkuglernes bevægelser.

Alle disse proprioceptive stimuli virker beroligende og er fordrende for en roligere søvn.

Produktsikkerhed

Vi har taget ALLE forholdsregler for at sikre, at vores tyngdeprodukter er sikre at bruge.

✓ Tyngdeposen® bliver anbefalet og anvendt af mange faggrupper bl.a. af børneergoterapeuter, sundhedsplejersker, kiropraktorer med speciale i børn og specialpædagoger.

✓ Vores produkter er sikkerhedsgodkendt efter den britiske sikkerhedsstandard BS8510: 2009, som pt. er den mest benyttede sikkerhedstest ift. at overholde soveposestandarder i Europa.

✓ Vi har lagt meget vægt på at undgå overophedning, og fremstiller derfor soveposerne i bambus materiale, der er meget temperaturregulerende. På bagsiden af alle modeller har vi indsat et stykke stof med ventilationshuller, som giver god ventilation.

✓ Babyer og børn og stor bevægelsesfrihed i tyngdeposen. Materialet er blødt og elastisk og tyngden generer ikke, da det er fleksibelt, lydløst og åndbart. Børn vil kunne sove både på siden og maven i en tyngdepose.

✓ Vi har designet tyngdeposerne, så de er rummelige over hofter og ben, så baby får en sund hofte udvikling.

✓ Vi har sikret, at de fleste komponenter af tyngdeposen er Oeko-Tex® certificerede (undtagen tråden).

✓  Vi har valgt en lynlås af høj kvalitet, nemlig en YKK® lynlås, som er fri for nikkel, bly og andre tungmetaller.

✓ Tyngden består af ftalat fri PE- granulat (små plastgranulat kugler), der er SGS godkendt.

 

Børneergoterapeuten fortæller

2 års Garanti og Service

Du har ret til at reklamere over en mangel på produktet op til 2 år efter køb. Tag venligst kontakt til os og vedhæft din faktura, og vi lover en tilfredsstillende og hurtig behandling af din reklamation.

Vores mission er at hjælpe. Vi har ambitioner om et højt serviceniveau. Vi svarer hurtigt på dine forespørgsler, og vi reagerer hurtigt for at hjælpe dig.

I tvivl om hvilken model?

Køb som udgangpunkt den tyngdepose, der passer til dit barns vægt og alder. Den angivne vægt/alder er dog ment som værende vejledende.

Eksempler

Svøbepose eller sovepose?
Hvis din baby vejer 8 kg og er min. 6 mdr. så vælg altid soveposen.
Hvis din baby kun vejer 6-7 kg og er ca. 5 mdr. og ikke har brug for at blive svøbt, så må du gerne vælge soveposen, men så start med kun at bruge den til lure om dagen. Når baby så er 6 mdr og vejer ca. 8 kg, så kan I bruge den om natten også.

Sovepose eller sovedragt eller sovevest?
Hvis dit barn kun er 15 mdr. og ikke kan lide at have noget over sine fødder, så må du gerne vælge sovedragten.
Hvis dit barn kun har problemer med lure om dagen og vejer min. 10 kg, så er det smart at vælge sovevesten, da den en nemmere at få af og på ift. sele og overtøj (kan også bruges i kombivogn)

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Udviklet til varme babyer

Alle produkterne er konstrueret, så de er temperaturregulerende, svedabsorberende og tillader et stort luft flow. Det ligger os meget på sinde, da motorisk urolige børn ofte er "varme" børn. Alle produkter har en TOG værdi på 0.5, hvilket er meget lavt. Derfor kan TYNGDEPOSEN® bruges året rundt ved blot at tilpasse nattøj/dyne efter barnets varmebehov.

30 dages prøvetid | Returnering

30 dages prøvetid, når du køber Når du køber en ny tyngdepose, må du bruge den i 30 dage. Hvis den ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% af produktprisen refunderet. Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel her NB: 30 dages prøvetid gælder ikke ved betaling med ViaBill eller børnepenge.

Returnering af lejet tyngdepose Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel herVær opmærksom på, at der er minimumsleje på 3 mdr, når du lejer.

Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende varen retur. Køb evt. din returlabel her. ☛ Hvis du vil have det fulde beløb tilbage, så må tyngdeposen® ikke være brugt eller prøvet på i længere tid end ca. 5 min. Materialet tager nemt hjemlig duft til sig, og det dur ikke, hvis vi skal kunne sælge den til en anden mor.

Lejebetingelser

Abonnementsbetingelser

Som noget nyt tilbyder vi, at du kan leje en tyngdepose. Vi udlejer let brugte tyngdeposer, som er nyvaskede (Neutral) og i fin stand. Her er de gældende abonnementsbetingelser.

Betaling og lejeopstart
Du betaler kr. 349 for oprettelse af lejeaftalen (uanset model) og 1. måneds lejeafgift på 225 kr. Ved udlejning skal betaling ske med et gyldigt Visa-Dankort eller Mastercard. Vi udlejer let brugte tyngdeposer, som er nyvaskede (Neutral) og i fin stand. Herefter trækkes 225/mdr. indtil Tyngdeposen® returneres til os og lejeaftalen ophører. 

Min. lejeperiode er 3 mdr. = min. pris er 1024 DKK.

Lejeperiode
Lejeaftalen ophører, når vi har Tyngdeposen® retur (NB: der er dog minimumsleje på 3 mdr). Du betaler lejeafgift for indeværende måned.

☛ Hvis du sender tyngdeposen® retur indenfor 1 ell. 2 måneder, trækker systemet lejeafgift for 3 måneder, da der er en minimums lejeperiode på 3 mdr.

Efter 8 mdr. stopper lejeaftalen automatisk, og Tyngdeposen® tilhører dig.

Introduktion

Dit barn skal måske vænne sig til at sove i en sovepose og skal vænne sig til tyngden. Introducer derfor produktet gradvist. Fx. læg det over dit barn, når I læser en historie, så posen symboliserer en tryg og rolig stund. Start med at bruge den i barnevognen og lad dit barn sove en lur med posen, før I begynder at bruge den om natten. Hvis du har et større barn, så lav en historie om posen fx.:”Den er ligesom et magisk skjold, der passer på dig, når du sover”. Vores produkter skal altid anvendes med lynlåsen lynet helt op/lukket. De første nætter skal der være forsvarligt og opmærksomt opsyn, det vil sige, at du skal være i behørig nærhed af din baby.

Mange oplever en mærkbar effekt med det samme, men det er ikke ualmindeligt, at der kan gå 14-30 dage, før det dårlige søvnmønster er aflært og erstattet af et bedre. Graden af stimuli, som dit barn trives med er individuelt. Hvis produktet tydeligt overstimulerer dit barn, så gem den væk og tag den frem igen på et senere tidspunkt, når dit barns sensoriske tolerance er større.

Læs mere om sikker anvendelse i brugsanvisningen.

OPFUNDET AF EN MOR

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Jeg blev enig med min mand om, at ingen skulle sove så lidt, som vi havde gjort. Vi lagde vores liv om og gjorde sammen vores idé til virkelighed læs mere…

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål

KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn.

De bedste hilsner
– Vibeke og Steffen