Hvor meget hjælper en tyngdepose?

Til babyer, der ikke vil sove om dagen og sover korte lure

Tyngdeposen® er bl.a. udviklet til babyer, der ikke vil sove om dagen. Den er en tung sovepose, der hjælper babyer med at falde hurtigere i søvn og sove længere lure om dagen.

Prøv at læse hvad andre mødre siger om den:

 

Ida Dybdahl Mathiesen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Vi har været super glade for Tyngdeposen. Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 4 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Vi bestilte Tyngdeposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om dagen 😉

Jeg kan kun anbefale Tyngdeposen – det er nogle af de bedst penge vi har brugt. ?” (*)

 

Line Lerche ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Vi har kun brugt posen i 1 uge, og jeg er allerede overbevist! Vores søn på 5 mdr. har altid haft meget svært ved at overgive sig til søvnen, og har aldrig sovet mere en 1 1/2 time i barnevognen om dagen (oftest kun 45-60 min).

Efter få dage med posen sov han en dag 3 timer i barnevognen om dagen! JEG ER FAN!” (*)

 

Louise Thye Munksgaard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Tyngdeposen har virket fantastisk på vores datter (10 mdr.). Hun har aldrig taget lange lure om dagen. I tyngdeposen sover hun nu 2 gange á 1,5-2 timers lur om dagen.” (*)

 

Rikke Christensen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Efter 3 dage med tyngdeposen sover min søn endelig mere end 20 minutter af gangen om dagen! Og det tager kun 10 minutter at putte – helt uden gråd. Anbefaler den til alle der har babyer, der ikke vil sove om dagen” (*)

 

Maria Rose ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Den her tyngdepose (svøbepose) er fantastisk!!!!!! Valdemar sover så godt og tungt i den. Han er nu 7 uger gammel, og fik den da han var 3 uger gammel, fordi jeg var desperat efter at prøve noget, der kunne hjælpe ham med at falde I søvn og sove tungere om dagen.

Jeg bruger den i voksiposen i barnevognen, og han sover lure af 3-4 timers varighed hver gang! Han falder i søvn, uden at jeg skal rulle med ham!!!!! Og han sover tungt.

Tusind tak for udvikling af et godt produkt! Den vil redde mange babyers søvn, og mødres overskud, hvis alle havde sådan en.”

 

(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

 

 

Du kan læse mange flere fantastiske anmeldelser lige her

BRUGERNES VURDERING:
4.7 af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VÆLG DIN TYNGDEPOSE


Baby vil ikke sove!

SVØBEPOSEN

Svøb + sovepose med tyngde
(0 – 1 år)

1499,00 DKK
Lej 225/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
15 reviews

Baby vil ikke sove!

SOVEPOSEN

Sovepose med tyngde
(8 kg – 2 år)

1699,00 DKK
Lej 225/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
49 reviews

Baby vil ikke sove!

SOVEDRAGTEN

Sovedragt med tyngde
(15 kg/2 – 4 år)

1799,00 DKK
Lej 225/mdr

Inkl. 30 dages prøvetid
⭐⭐⭐⭐⭐
31 reviews

NYHED

Bestil vores geniale baby sovemaske!

Genial sovemaske, der effektivt lukker af for lys, og hjælper baby med at falde i søvn om dagen. Den er lavet af blød silke, og kan justeres i bredden, så den kan passes fra 0 – 2 år.

Sovemasken af silke lukker af for lys, og hjælper baby med at falde hurtigere i søvn.

199,00 DKK

VI HAR VÆRET,
HVOR DU ER

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn, begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Jeg blev enig med min mand om, at ingen skulle sove så lidt, som vi havde gjort. Vi lagde vores liv om og gjorde sammen vores idé til virkelighed læs mere…

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål – KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn.

De bedste hilsner
– Vibeke og Steffen