TYNGDEPOSEN® SOVEPOSEN

Imiterer din berøring

 Bruges fra 6 mdr. og ca. 8 kg – 2 år.

 Hjælper babyer, der vågner mange gange om natten, har svært ved at falde i søvn og sover korte lure.

 Tyngden skaber et dybt og omsluttende tryk, der beroliger nervesystemet og giver ro i aktive arme og ben.

 Hjælper med at etablere en sundere søvnrytme med længere søvnintervaller.

Effektiv i alle sovestillinger: tyngden består af 700 gr. små granulatkugler, der vil stimulere og berolige nervesystemet, uanset om din baby ligger på ryggen, siden eller på maven.

 Designet til “varme” babyer: bambus materialet og ventilationsområdet giver stor luftcirkulation.

Sikkerhedsgodkendt efter BS 8510:2009 og fremstillet af Oeko-Tex® 100 certificerede materialer.

 Bruges primært i private familier, men også på sygehuse, i vuggestuer og i specialinstitutioner.

BRUGERNES VURDERING:
4.7 af 5 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cecilie Scharboe har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Nar baby ikke kan finde ro og vågner hver time om natten
“Er så glad for jeg valgte at prøve tyndeposen. Vores søn (11 mdr) har altid haft svært med at overgive sig til søvnen med mindre vi holder en hånd på brystet af ham. Derudover sov han så uroligt og vågnede hver time hele aften og natten igennem og havde her brug for en hånd på sig for at falde i søvn. Med tyngdeposen vågner han maks to gange, og man skal bare give ham sin sut, så ligger han sig til at sove, fordi han finder trygheden i vægten på brystet.
Vores søn sover tit på maven, og det kan de også sagtens i den (det var jeg nemlig i tvivl om). Har virkelig været en positiv oplevelse ?” (*)


Thomas Broge-Starck har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Baby med mange opvågninger og korte lure
“Jeg er nærmest chokeret.
Vores datter (9 mdr) sov som regel max 30 minutters lure, og vågnede 10-15 gange i løbet af natten. Hun har sovet med tyngdesovepose i 10 dage nu, og nu sover hun 4-5 timers intervaller om natten! Og i går tog hun 7 1/2 time i streg. Fantastisk produkt.
Anbefaler det SÅ hårdt.” (*)


Maria Rose Lybek har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Til babyer der skal vugges/trilles i søvn/gås med på armen
“Inden vi gik igang med at bruge tyngdeposen, sov Bertram (5 mdr) aldrig mere end 20-30 min af gangen. Jeg skulle vugge ham i søvn hver gang i mine arme, og han vågnede lige så snart, jeg lagde ham fra mig. Med tyngdeposen vågner han kun for at få mad om natten, sover sine lure om dagen, og jeg kan ligge ham i barnevogn/seng uden at skulle vugge ham, køre ham i barnevogn, osv. (*)


Ida Dybdahl Mathiesen har anmeldt
*Verified buyer
Baby sover kun ved bevægelse og vågner hver 45. minut
“Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 7 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Hun ville kravle sig selv vågen om natten og græde, når hun vågnede, fordi hun var træt. Vi bestilte Tyngdeposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om natten. Min mand var lidt skeptisk først – det er dyrt – men hvad er din søvn værd?
Det er nogle af de bedst penge vi har brugt :)” (*)

Mia Staxen Madsen har anmeldt
*Verified buyer
Når alt andet er afprøvet…
“Jeg er så taknemlig for dette produkt. Alle sundhedsplejersker burde kende til den.
Min datter har ikke sovet igennem fra hun var 6 mdr., med ca. 15-20 opvågninger om natten. Lægen mente det var ørene, men ørelægen kunne ikke se noget. Så var hun til zoneterapeut, også uden effekt. Sundhedsplejersken mente det var hendes hurtige udvikling.
Til sidst købte vi posen – som vi skulle have gjort for længst! Hun brugte 14 dage på at vænne sig til den, og bum fra den ene dag til den anden sover hun igennem. Det tager også kun 5 min at putte hende nu.
Vi har fået al vores overskud tilbage, og vi vil anbefale Tyndeposen videre til alle.” (*)

Lise Andreasen, ergoterapeut har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen

*Verified buyer
Som mor og ergoterapeut er jeg kæmpe fan
“Vores datter på nu 1 år havde så svært ved at finde ro til natten og var motorisk urolig og ked af det. Efter 14 dage kom effekten af tyngdeposen. Hun får nu posen på og hjælper selv med at få armene i, bliver lagt og der går max 15 min, så sover hun. Hun bliver ikke engang ked af det, når vi forlader rummet, og så sover hun HELE natten.

Som mor og ergoterapeut er jeg kæmpe fan. Det er virkelig et godt produkt. Via min profession har jeg erfaring med både kugle- og kædedyner. Tyngdeposen er et fantastisk produkt til en fornuftig pris.
Jeg giver den mine allervarmeste anbefalinger.” (*)


Christina Støvhase Nørgaard Jensen har anmeldt 
*Verified buyer
Stort behov for tryghed/kropskontakt – Fra svøb til tyngdepose
“Det er det bedste vi nogensinde har investeret i.
Vi har nu brugt tyngdeposen siden vores datter var 5 måneder, fordi hun sov uroligt og hele tiden vågnede om natten. Den gør, at hun nu sover tungt og roligt. Vores datter har altid haft et stort behov for tryghed, når hun skal sove. Da hun var nyfødt, svøbte vi hende, men da hun blev for stor til dette, fandt vi tyngdeposen, og den virkede fra dag 1. Så har du et barn, der har et stort behov for tryghed eller som bare sover uroligt, så kan vi kun anbefale den.
Du vil kun fortryde, hvis ikke du prøver den.” (*)

Louise Visen har anmeldt
*Verified buyer
Hjælp til ophør med nat amning
“Jeg har en meget ammeivrig søn (8 mdr.), og soveposen har hjulpet meget til at skabe ro under netop stop af nat amning. Og den lille trold sover næsten igennem nu i stedet for at vågne 30 gange i løbet ad natten.” (*)

(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

 

LÆS +100 SKØNNE ANMELDELSER HER

Produktdetaljer

 • 70% bambus/30% bomuld (Oeko-tex®).
 • 2-vejs YKK® lynlås (nikkel+bly fri).
 • Vægt: 700 gr. (ftalat fri PE–granulat).
 • Længde = 90 cm. Varmegrad: 0.5 TOG.
 • Brug nattøj der matcher din babys varmebehov og årstid: en langærmet body er ofte perfekt.
 • Udstyret med huller til barnevognsele.
 • 2-vejs YKK® lynlås gør det nemt at skifte ble om natten.
 • Vaskes på 30° C og lufttørres.

Valg af størrelse
Svøbeposen – bruges fra nyfødt til ca. 1 år.
Soveposen – bruges fra min. 5-6 mdr og min. 7-8 kg.
Sovedragten – bruges fra ca. 17 mdr.
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Perfekt til varmere vejr
Tyngdeposen er fremstillet af temperaturregulerende bambus fibre – om sommeren er stoffet 2-3 grader køligere end den omgivende temperatur. Samtidig giver det unikke ventilationsområde på ryggen og det ærmeløse design skøn luftcirkulation.

Produktvideo

tyngdepose

Hvordan beroliger den hele kroppen, når der kun er tyngde på mave/bryst?
For at få en beroligende effekt i hele kroppen er det slet ikke nødvendigt, at din baby har tyngde over hele kroppen. Tværtimod kan det let overstimulere, sænke mobiliteten og kan føles ubekvemt.

Det er ikke mængden af tyngde, der skaber roen. Ethvert dybt tryk på kroppen vil stimulere de pågældende muskler og led (proprioceptiv stimulering), der sender input til nervesystemet. Nervesystemet tolker trykket som bevægelse og responderer ved at frigive hormonerne serotonin og endorfiner. Disse “lykkehormoner” omdannes til melatonin, der er kroppens søvnhormon og hjælper til en roligere og dybere søvn.

Hvordan virker den, når baby sover på siden eller på maven?
På siden vil baby få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som din baby kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede.

Når baby ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når baby bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Produktsikkerhed
Vi har taget ALLE forholdsregler for at sikre, at vores tyngdeprodukter er sikre at bruge. 

✓ Tyngdeposen® bliver anbefalet og anvendt af mange faggrupper bl.a. af børneergoterapeuter, sundhedsplejersker, kiropraktorer med speciale i børn og specialpædagoger.

✓ Vores produkter er sikkerhedsgodkendt efter den britiske sikkerhedsstandard BS8510: 2009, som pt. er den mest benyttede sikkerhedstest ift. at overholde soveposestandarder i Europa.

✓ Vi har lagt meget vægt på at undgå overophedning, og fremstiller derfor soveposerne i bambus materiale, der er meget temperaturregulerende. På bagsiden af alle modeller har vi indsat et stykke stof med ventilationshuller, som giver god ventilation.

✓ Babyer og børn og stor bevægelsesfrihed i tyngdeposen. Materialet er blødt og elastisk og tyngden generer ikke, da det er fleksibelt, lydløst og åndbart. Børn vil kunne sove både på siden og maven i en tyngdepose.

✓ Vi har designet tyngdeposerne, så de er rummelige over hofter og ben, så baby får en sund hofte udvikling.

✓ Vi har sikret, at de fleste komponenter af tyngdeposen er Oeko-Tex® certificerede (undtagen tråden).

✓  Vi har valgt en lynlås af høj kvalitet, nemlig en YKK® lynlås, som er fri for nikkel, bly og andre tungmetaller.

✓ Tyngden består af ftalat fri PE- granulat (små plastgranulat kugler), der er SGS godkendt.

Børneergoterapeuten fortæller

Dag-til-dag levering
✓ Det koster 45 DKK at få leveret til GLS Pakkeshop uanset hvad og hvor meget, du bestiller.
✓ Hvis du bestiller inden kl. 12, så har du din tyngdepose den efterfølgende hverdag.
✓ Du modtager de nødvendige leveringsinformationer inkl. tracking nummer på mail.

30 dages prøvetid, når du køber
Når du køber en ny tyngdepose, må du bruge den i 30 dage.
Hvis den ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% af produktprisen refunderet. Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel her
NB: 30 dages prøvetid gælder ikke ved betaling med ViaBill eller børnepenge.

Returnering af lejet tyngdepose
Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel herVær opmærksom på, at der er minimumsleje på 3 mdr, når du lejer.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende varen retur. Køb evt. din returlabel her.
☛ Hvis du vil have det fulde beløb tilbage, så må tyngdeposen® ikke være brugt eller prøvet på i længere tid end ca. 5 min. Materialet tager nemt hjemlig duft til sig, og det dur ikke, hvis vi skal kunne sælge den til en anden mor.

 

 


Jeg hjælper dig
Mvh. Vibeke
@ Mail 
✆ 29729229
 

 

KØB 1699 kr

Inkl. 30 dages prøvetid Hvis der ikke er effekt indenfor 30 dage, så returner den og få 50% refunderet. Nem returnering: returportal.

LEJ 225/mdr

LEJ en brugt tyngdepose 225/mdr. indtil returnering (3 mdr.´s minimumsleje). Efter 8 mdr. er Tyngdeposen® din, og lejen ophører. *Oprettelsesgebyr 349 kr. (min.pris 3 mdr = 1024 kr). Læs mere.

Kundebilleder

Få den i morgen - Bestil inden kl. 12

TYNGDEPOSEN®
SOVEPOSEN

Som en hånd på maven

 Tyngdeposen® Soveposen bruges fra 6 mdr. og ca. 8 kg – 2 år.

 Hjælper babyer, der vågner mange gange om natten, har svært ved at falde i søvn og sover korte lure.

 Tyngden skaber et dybt og omsluttende tryk, der beroliger nervesystemet og giver ro i aktive arme og ben.

Effektiv i alle sovestillinger: tyngden består af 700 gr. små granulatkugler, der vil stimulere og berolige, uanset om din baby ligger på ryggen, siden eller på maven.

 Designet til “varme” babyer: Fremstillet af temperaturregulerende bambusmateriale og udstyret med et stort ventilationsområde på ryggen.

Sikkerhedsgodkendt efter BS 8510:2009 og fremstillet af Oeko-Tex® 100 certificerede materialer.

 Anbefales af danske sundhedsplejersker og børneergoterapeuter og bruges bl.a. på sygehuse og i institutioner.

Brug den evt. sammen med vores geniale baby sovemaske, der hjælper babyer med at lukke af og falde hurtigere i søvn.

KØB 1699 kr

Inkl. 30 dages prøvetid Hvis der ikke er effekt indenfor 30 dage, så returner den og få 50% refunderet. Nem returnering: returportal.

LEJ 225/mdr

LEJ en brugt tyngdepose 225/mdr. indtil returnering (3 mdr.´s minimumsleje). Efter 8 mdr. er Tyngdeposen® din, og lejen ophører. *Oprettelsesgebyr 349 kr. (min.pris 3 mdr = 1024 kr). Læs mere.

BRUGERNES VURDERING:
4.7 af 5 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cecilie Scharboe har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Nar baby ikke kan finde ro og vågner hver time om natten
“Er så glad for jeg valgte at prøve tyndeposen. Vores søn (11 mdr) har altid haft svært med at overgive sig til søvnen med mindre vi holder en hånd på brystet af ham. Derudover sov han så uroligt og vågnede hver time hele aften og natten igennem og havde her brug for en hånd på sig for at falde i søvn. Med tyngdeposen vågner han maks to gange, og man skal bare give ham sin sut, så ligger han sig til at sove, fordi han finder trygheden i vægten på brystet.
Vores søn sover tit på maven, og det kan de også sagtens i den (det var jeg nemlig i tvivl om). Har virkelig været en positiv oplevelse ?” (*)


Thomas Broge-Starck har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Baby med mange opvågninger og korte lure
“Jeg er nærmest chokeret.
Vores datter (9 mdr) sov som regel max 30 minutters lure, og vågnede 10-15 gange i løbet af natten. Hun har sovet med tyngdesovepose i 10 dage nu, og nu sover hun 4-5 timers intervaller om natten! Og i går tog hun 7 1/2 time i streg. Fantastisk produkt.
Anbefaler det SÅ hårdt.” (*)


Maria Rose Lybek har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen
*Verified buyer

Til babyer der skal vugges/trilles i søvn/gås med på armen
“Inden vi gik igang med at bruge tyngdeposen, sov Bertram (5 mdr) aldrig mere end 20-30 min af gangen. Jeg skulle vugge ham i søvn hver gang i mine arme, og han vågnede lige så snart, jeg lagde ham fra mig. Med tyngdeposen vågner han kun for at få mad om natten, sover sine lure om dagen, og jeg kan ligge ham i barnevogn/seng uden at skulle vugge ham, køre ham i barnevogn, osv. (*)


Ida Dybdahl Mathiesen har anmeldt
*Verified buyer
Baby sover kun ved bevægelse og vågner hver 45. minut
“Vores datter har aldrig været god til at sove, men da hun blev 7 mdr. begyndt hun at vågne hver 45. minut og kun sove om dagen, når jeg gik med barnevognen. Efter 3 uger var jeg helt udmattet, og bad min mand tage fri for at hjælpe til. Hun ville kravle sig selv vågen om natten og græde, når hun vågnede, fordi hun var træt. Vi bestilte Tyngdeposen og efter bare 2 dage sov hun 3-4 timer i streg om natten. Min mand var lidt skeptisk først – det er dyrt – men hvad er din søvn værd?
Det er nogle af de bedst penge vi har brugt :)” (*)

Mia Staxen Madsen har anmeldt
*Verified buyer
Når alt andet er afprøvet…
“Jeg er så taknemlig for dette produkt. Alle sundhedsplejersker burde kende til den.
Min datter har ikke sovet igennem fra hun var 6 mdr., med ca. 15-20 opvågninger om natten. Lægen mente det var ørene, men ørelægen kunne ikke se noget. Så var hun til zoneterapeut, også uden effekt. Sundhedsplejersken mente det var hendes hurtige udvikling.
Til sidst købte vi posen – som vi skulle have gjort for længst! Hun brugte 14 dage på at vænne sig til den, og bum fra den ene dag til den anden sover hun igennem. Det tager også kun 5 min at putte hende nu.
Vi har fået al vores overskud tilbage, og vi vil anbefale Tyndeposen videre til alle.” (*)

Lise Andreasen, ergoterapeut har anmeldt
Babydeepsleep–Tyngdeposen

*Verified buyer
Som mor og ergoterapeut er jeg kæmpe fan
“Vores datter på nu 1 år havde så svært ved at finde ro til natten og var motorisk urolig og ked af det. Efter 14 dage kom effekten af tyngdeposen. Hun får nu posen på og hjælper selv med at få armene i, bliver lagt og der går max 15 min, så sover hun. Hun bliver ikke engang ked af det, når vi forlader rummet, og så sover hun HELE natten.

Som mor og ergoterapeut er jeg kæmpe fan. Det er virkelig et godt produkt. Via min profession har jeg erfaring med både kugle- og kædedyner. Tyngdeposen er et fantastisk produkt til en fornuftig pris.
Jeg giver den mine allervarmeste anbefalinger.” (*)


Christina Støvhase Nørgaard Jensen har anmeldt 
*Verified buyer
Stort behov for tryghed/kropskontakt – Fra svøb til tyngdepose
“Det er det bedste vi nogensinde har investeret i.
Vi har nu brugt tyngdeposen siden vores datter var 5 måneder, fordi hun sov uroligt og hele tiden vågnede om natten. Den gør, at hun nu sover tungt og roligt. Vores datter har altid haft et stort behov for tryghed, når hun skal sove. Da hun var nyfødt, svøbte vi hende, men da hun blev for stor til dette, fandt vi tyngdeposen, og den virkede fra dag 1. Så har du et barn, der har et stort behov for tryghed eller som bare sover uroligt, så kan vi kun anbefale den.
Du vil kun fortryde, hvis ikke du prøver den.” (*)

Louise Visen har anmeldt
*Verified buyer
Hjælp til ophør med nat amning
“Jeg har en meget ammeivrig søn (8 mdr.), og soveposen har hjulpet meget til at skabe ro under netop stop af nat amning. Og den lille trold sover næsten igennem nu i stedet for at vågne 30 gange i løbet ad natten.” (*)

(*) Udtalelserne er baseret på forældrenes egne erfaringer, og de samme resultater kan derfor ikke garanteres. Kontakt din læge for rådgivning og evt. behandling af søvnproblemer hos dit barn.

 

LÆS +100 SKØNNE ANMELDELSER HER

Produktdetaljer

 • 70% bambus/30% bomuld (Oeko-tex®).
 • 2-vejs YKK® lynlås (nikkel+bly fri).
 • Vægt: 700 gr. (ftalat fri PE–granulat).
 • Længde = 90 cm. Varmegrad: 0.5 TOG.
 • Brug nattøj der matcher din babys varmebehov og årstid: en langærmet body er ofte perfekt.
 • Udstyret med huller til barnevognsele.
 • 2-vejs YKK® lynlås gør det nemt at skifte ble om natten.
 • Vaskes på 30° C og lufttørres.

Valg af størrelse
Svøbeposen – bruges fra nyfødt til ca. 1 år.
Soveposen – bruges fra min. 5-6 mdr og min. 7-8 kg.
Sovedragten – bruges fra ca. 17 mdr.
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Produktvideo

tyngdepose

Hvordan beroliger den hele kroppen, når der kun er tyngde på mave/bryst?
For at få en beroligende effekt i hele kroppen er det slet ikke nødvendigt, at din baby har tyngde over hele kroppen. Tværtimod kan det let overstimulere, sænke mobiliteten og kan føles ubekvemt.

Det er ikke mængden af tyngde, der skaber roen. Ethvert dybt tryk på kroppen vil stimulere de pågældende muskler og led (proprioceptiv stimulering), der sender input til nervesystemet. Nervesystemet tolker trykket som bevægelse og responderer ved at frigive hormonerne serotonin og endorfiner. Disse “lykkehormoner” omdannes til melatonin, der er kroppens søvnhormon og hjælper til en roligere og dybere søvn.

Hvordan virker den, når baby sover på siden eller på maven?
På siden vil baby få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som din baby kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede.

Når baby ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når baby bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Dag-til-dag levering
✓ Det koster 45 DKK at få leveret til GLS Pakkeshop uanset hvad og hvor meget, du bestiller.
✓ Hvis du bestiller inden kl. 12, så har du din tyngdepose den efterfølgende hverdag.
✓ Du modtager de nødvendige leveringsinformationer inkl. tracking nummer på mail.

30 dages prøvetid, når du køber

Når du køber en ny tyngdepose, må du bruge den i 30 dage. Hvis den ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% af produktprisen refunderet. Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel her
NB: 30 dages prøvetid gælder ikke ved betaling med ViaBill eller børnepenge.

 


Jeg hjælper dig
Mvh. Vibeke
@ Mail 
✆ 29729229

EKSTRA TRYGHED
-MERE SØVN

*Resultaterne er feedback fra +300 familier i 2014-17.

 • OPVÅGNINGER: Fra 5-10 til 0-2 stk. 75% 75%
 • FALDE I SØVN: Fra 1-2 timer til 15-30 min. 72% 72%
 • LUR: Fra 20 - 40 min. til 1,5 - 3 timer 85% 85%
 • STÅ OP: Sover 1-2 timer længere om morgenen. 65% 65%

Læs anmeldelser kategoriseret efter søvnproblematik:

 

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Vil den virke for min baby?

For nogle er produkterne et lille mirakel for andre et stort, og for ca. 15% er det ikke løsningen. Mødre spørger, om TYNGDEPOSEN® mon vil hjælpe lige præcis deres baby. Svaret er næsten altid ja, fordi succesraten er på mere end 85%. Det er værd at prøve. Bedre søvn er forsøget værd.

I en test med +300 familier i 2014-17 har vi samlet kvalitativ data, som viser, at vores produkter virker for mere end 85% fordelt på de klassiske søvnudfordringer.

LUR. Hjælper +85%. Fra 20 – 40 min. til 1,5 – 3 timer.
FALDE I SØVN. Hjælper +72%. Fra 1 – 2 timer til 15 – 30 min.
OPVÅGNINGER. Hjælper +75%. Fra 5 – 10 til 1 – 2. 15% sover nu igennem.
STÅ OP. Hjælper +65%. Sover 1 – 2 timer længere om morgenen.

 

KONTAKT os gerne, hvis du har spørgsmål.

Eller læs alle de skønne anmeldelser på f.eks. vores Facebook-side HER!

Min baby spjætter med arme og ben

Hvordan beroliger den hele kroppen, når der kun er tyngde på mave/bryst?

For at få en beroligende effekt i hele kroppen er det slet ikke nødvendigt, at din baby har tyngde over hele kroppen. Tværtimod kan det let overstimulere, sænke mobiliteten og kan føles ubekvemt. Det er ikke mængden af tyngde, der skaber roen. Ethvert dybt tryk på kroppen vil stimulere de pågældende muskler og led (proprioceptiv stimulering), der sender input til nervesystemet. Nervesystemet tolker trykket som bevægelse og responderer ved at frigive hormonerne serotonin og endorfiner. Disse “lykkehormoner” omdannes til melatonin, der er kroppens søvnhormon og hjælper til en roligere og dybere søvn.

 

Hvordan virker den, når baby sover på siden eller på maven?

På siden vil baby få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som din baby kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede. Når baby ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når baby bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Effektiv i ALLE sovestillinger

På siden eller på maven får dit barn ikke stimuli af det dybe tryk, men Tyngdeposen® skaber andre effektive beroligende stimuli.

På siden vil barnet få beroligende stimuli af det afgrænsende tryk af tyngden mod mave og bryst. På siden vil tyngden ydermere skabe et stræk i stoffet og dermed et tryk, som dit barn kan mærke over sin ryg og side. Disse tryk virker beroligende, da den proprioceptive påvirkning er tilstede.

Når barnet ligger på maven ovenpå tyngden, vil de mange små granulatkugler stimulere barnets hofter og mavemuskler og skabe en god proprioceptiv påvirkning. Ligeledes vil granulatkuglerne bevæge sig, når dit barn bevæger sig i søvne og hver gang på ny stimulere og berolige.

Så Tyngdeposen® beroliger både
▸ med et dybt tryk
▸ med afgrænsende tryk og
▸ med granulatkuglernes bevægelser.

Alle disse proprioceptive stimuli virker beroligende og er fordrende for en roligere søvn.

Produktsikkerhed

Vi har taget ALLE forholdsregler for at sikre, at vores tyngdeprodukter er sikre at bruge.

✓ Tyngdeposen® bliver anbefalet og anvendt af mange faggrupper bl.a. af børneergoterapeuter, sundhedsplejersker, kiropraktorer med speciale i børn og specialpædagoger.

✓ Vores produkter er sikkerhedsgodkendt efter den britiske sikkerhedsstandard BS8510: 2009, som pt. er den mest benyttede sikkerhedstest ift. at overholde soveposestandarder i Europa.

✓ Vi har lagt meget vægt på at undgå overophedning, og fremstiller derfor soveposerne i bambus materiale, der er meget temperaturregulerende. På bagsiden af alle modeller har vi indsat et stykke stof med ventilationshuller, som giver god ventilation.

✓ Babyer og børn og stor bevægelsesfrihed i tyngdeposen. Materialet er blødt og elastisk og tyngden generer ikke, da det er fleksibelt, lydløst og åndbart. Børn vil kunne sove både på siden og maven i en tyngdepose.

✓ Vi har designet tyngdeposerne, så de er rummelige over hofter og ben, så baby får en sund hofte udvikling.

✓ Vi har sikret, at de fleste komponenter af tyngdeposen er Oeko-Tex® certificerede (undtagen tråden).

✓  Vi har valgt en lynlås af høj kvalitet, nemlig en YKK® lynlås, som er fri for nikkel, bly og andre tungmetaller.

✓ Tyngden består af ftalat fri PE- granulat (små plastgranulat kugler), der er SGS godkendt.

 

Børneergoterapeuten fortæller

2 års Garanti og Service

Du har ret til at reklamere over en mangel på produktet op til 2 år efter køb. Tag venligst kontakt til os og vedhæft din faktura, og vi lover en tilfredsstillende og hurtig behandling af din reklamation.

Vores mission er at hjælpe. Vi har ambitioner om et højt serviceniveau. Vi svarer hurtigt på dine forespørgsler, og vi reagerer hurtigt for at hjælpe dig.

I tvivl om hvilken model?

Køb som udgangpunkt den tyngdepose, der passer til dit barns vægt og alder. Den angivne vægt/alder er dog ment som værende vejledende.

Eksempler

Svøbepose eller sovepose?
Hvis din baby vejer 8 kg og er min. 6 mdr. så vælg altid soveposen.
Hvis din baby kun vejer 6-7 kg og er ca. 5 mdr. og ikke har brug for at blive svøbt, så må du gerne vælge soveposen, men så start med kun at bruge den til lure om dagen. Når baby så er 6 mdr og vejer ca. 8 kg, så kan I bruge den om natten også.

Sovepose eller sovedragt eller sovevest?
Hvis dit barn kun er 15 mdr. og ikke kan lide at have noget over sine fødder, så må du gerne vælge sovedragten.
Hvis dit barn kun har problemer med lure om dagen og vejer min. 10 kg, så er det smart at vælge sovevesten, da den en nemmere at få af og på ift. sele og overtøj (kan også bruges i kombivogn)

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Udviklet til varme babyer

Alle produkterne er konstrueret, så de er temperaturregulerende, svedabsorberende og tillader et stort luft flow. Det ligger os meget på sinde, da motorisk urolige børn ofte er "varme" børn. Alle produkter har en TOG værdi på 0.5, hvilket er meget lavt. Derfor kan TYNGDEPOSEN® bruges året rundt ved blot at tilpasse nattøj/dyne efter barnets varmebehov.

30 dages prøvetid | Returnering

30 dages prøvetid, når du køber Når du køber en ny tyngdepose, må du bruge den i 30 dage. Hvis den ikke har effekt indenfor 30 dage, så kan du sende den retur til os og få 50% af produktprisen refunderet. Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel her NB: 30 dages prøvetid gælder ikke ved betaling med ViaBill eller børnepenge.

Returnering af lejet tyngdepose Tyngdeposen® skal være vasket (30 grader, gerne i Neutral vaskemiddel uden brug af skyllemiddel) inden afsendelse. Køb evt. din returlabel herVær opmærksom på, at der er minimumsleje på 3 mdr, når du lejer.

Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende varen retur. Køb evt. din returlabel her. ☛ Hvis du vil have det fulde beløb tilbage, så må tyngdeposen® ikke være brugt eller prøvet på i længere tid end ca. 5 min. Materialet tager nemt hjemlig duft til sig, og det dur ikke, hvis vi skal kunne sælge den til en anden mor.

Lejebetingelser

Abonnementsbetingelser

Som noget nyt tilbyder vi, at du kan leje en tyngdepose. Vi udlejer let brugte tyngdeposer, som er nyvaskede (Neutral) og i fin stand. Her er de gældende abonnementsbetingelser.

Betaling og lejeopstart
Du betaler kr. 349 for oprettelse af lejeaftalen (uanset model) og 1. måneds lejeafgift på 225 kr. Ved udlejning skal betaling ske med et gyldigt Visa-Dankort eller Mastercard. Vi udlejer let brugte tyngdeposer, som er nyvaskede (Neutral) og i fin stand. Herefter trækkes 225/mdr. indtil Tyngdeposen® returneres til os og lejeaftalen ophører. 

Min. lejeperiode er 3 mdr. = min. pris er 1024 DKK.

Lejeperiode
Lejeaftalen ophører, når vi har Tyngdeposen® retur (NB: der er dog minimumsleje på 3 mdr). Du betaler lejeafgift for indeværende måned.

☛ Hvis du sender tyngdeposen® retur indenfor 1 ell. 2 måneder, trækker systemet lejeafgift for 3 måneder, da der er en minimums lejeperiode på 3 mdr.

Efter 8 mdr. stopper lejeaftalen automatisk, og Tyngdeposen® tilhører dig.

Introduktion

Dit barn skal måske vænne sig til at sove i en sovepose og skal vænne sig til tyngden. Introducer derfor produktet gradvist. Fx. læg det over dit barn, når I læser en historie, så posen symboliserer en tryg og rolig stund. Start med at bruge den i barnevognen og lad dit barn sove en lur med posen, før I begynder at bruge den om natten. Hvis du har et større barn, så lav en historie om posen fx.:”Den er ligesom et magisk skjold, der passer på dig, når du sover”. Vores produkter skal altid anvendes med lynlåsen lynet helt op/lukket. De første nætter skal der være forsvarligt og opmærksomt opsyn, det vil sige, at du skal være i behørig nærhed af din baby.

Mange oplever en mærkbar effekt med det samme, men det er ikke ualmindeligt, at der kan gå 14-30 dage, før det dårlige søvnmønster er aflært og erstattet af et bedre. Graden af stimuli, som dit barn trives med er individuelt. Hvis produktet tydeligt overstimulerer dit barn, så gem den væk og tag den frem igen på et senere tidspunkt, når dit barns sensoriske tolerance er større.

Læs mere om sikker anvendelse i brugsanvisningen.

OPFUNDET AF EN MOR

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Sidenhen er der solgt mere end 6000 tunge soveposer i hele Skandinavien, og tilbagemeldingerne er ud over det sædvanlige. Læs mere.

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål

KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn.

De bedste hilsner
– Vibeke og Steffen