Virksomhedsinformation
BABYDEEPSLEEP ApS ejer og driver tyngdeposen.dk og er registreret med CVR nr. 37333697
Vores kontor og lager er beliggende på Tingstedet 90, 8220 Brabrand.
Mail: [email protected]
Tlf.: 29729229.

At handle med os skal være en tryg oplevelse.
Nedenstående handelsbetingelser er gældende ved køb på tyngdeposen.dk.

Køb og Betaling
Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, MobilePay, bankoverførsel og ViaBill på tyngdeposen.dk. Kreditkortgebyr betales af køber (ved brug af Mastercard pålægges et gebyr på 1,3%). Beløbet bliver først trukket, når din ordre er afsendt, og du vil modtage en faktura på mail. Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for udsolgte varer. tastefejl, etc. Du skal være min. 18 år for at handle på tyngdeposen.dk.

Betal med børnepenge
Hos tyngdeposen.dk giver vi dig mulighed for at betale med børnepenge. Du får hurtigt din tyngdepose, men betalingen bliver først hævet ved den førstkommende børnepengeudbetaling. I check out skal du skrive “børnepenge” i feltet ”bemærkninger til ordren” og du skal betale med et gyldigt kreditkort, fx. Dankort eller Visa Dankort (gælder ikke ved MasterCard).

Datoerne for udbetaling af børnepenge er:
20. januar – 20. april – 20. juli – 20. oktober

*Når du betaler med børnepenge, så frafalder 30 dages prøvetid.

Du skal være opmærksom på, at hvis du betaler ordren med et MasterCard, Visa Elektron eller udenlandsk betalingskort, vil NETS straks reservere beløbet på dit kort, og dermed er kreditten ikke mulig.

Ved en eventuel reservation på dit betalingskort i forbindelse med brug af servicen, har  tyngdeposen.dk ingen mulighed for at hjælpe. Du bør i stedet kontakte dit pengeinstitut eller Teller, der håndterer korttransaktioner i Danmark.

Betal i rater med ViaBill
Med ViaBill kan du betale i små rater uden at det koster dig noget, og når du f.eks. får børnepenge, kan du vælge at betale lånet ud. Vælg ViaBill når du checker ud, og du vil blive guidet videre. Husk selv at indbetale det månedlige beløb – automatisk trækning koster 39,- pr. mdr. Du kan læse mere om Viabill her. NB: Den udvidede returmulighed på 30 dage bortfalder, hvis du vælger at betale med ViaBill.

Dag-til-dag levering
I Danmark er fragten ens for alle modeller. Det koster 45,- at få leveret til GLS Pakkeshop og 69,- at få leveret til din dør. Hvis du bestiller inden kl. 10, så har du din tyngdepose den efterfølgende hverdag. Du modtager de nødvendige leveringsinformationer inkl. tracking nummer via mail. Du kan også vælge at hente din tyngdepose på vores adresse ved at vælge “afhentning”. Skriv i kommentar feltet, hvornår du ønsker at hente din pakke.

BABYDEEPSLEEP ApS er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af aftaler, der skyldes force majeure, som ligger udenfor BABYDEEPSLEEP ApS’ kontrol, og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen af en vare. Den dertil udskudte leveringstid anses i enhver henseende for rettidig.

Fragt til Færøerne og Grønland
Vi sælger vores produkter momsfrit til Færøerne og Grønland. Vi sender med luftfragt til Færøerne for 275,- og til Grønland for 395,-. Leveringstiden er 5-10 dage ekskl. toldbehandlingstiden. Pakken vil blive leveret til afhentning i nærmeste Postbutik.

Prøvetid 30 dage
Du må prøve og bruge tyngdeposen i 30 dage. Hvis du ikke tror, at den kommer til at have effekt, så send den retur inden 30 dage til nedenstående adresse, og så får du 50% af modellens pris refunderet til det kort, der blev anvendt til betaling. Køber betaler for returfragten. Tyngdeposen skal være vasket (gerne i Neutral vaskemiddel) inden afsendelse.
Husk at skrive afsender på pakken og anfør evt. dit ordre ID (fra din faktura).
*Den udvidede retur ret gælder ikke hvis du vælger ViaBill som betaling eller betaler med børnepenge.

Fortrydelse
Vi gør opmærksom på, at du har ret til at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende varen retur. Alternativt kan du printe og udfylde vores fortrydelsesformular og vedlægge den i returforsendelsen.

Husk, at hvis du vil have det fulde beløb tilbage, så må tyngdeposen kun have været prøvet på, ligesom du ville gøre i en butik. Materialer tager nemt hjemlig duft til sig, og det dur ikke, hvis vi skal kunne sælge den til en anden mor. Hvis tyngdeposen vurderes som værende brugt, vil du kun få 50% af købsbeløbet igen. Du betaler for returfragten til os. Husk at skrive afsender på pakken og anfør evt. dit ordre ID (fra din faktura).

Returneringsadresse: BABYDEEPSLEEP ApS, Tingstedet 90, 8220 Brabrand.

Ved returnering og fortrydelse er du ansvarlig for at produktet er pakket forsvarligt, da du bærer ansvaret for produktet fra modtagelse til varen er leveret på returadressen. Når vi har modtaget pakken, og ikke har fået anden information, refunderes det aktuelle beløb til det betalingskort, der er anvendt til betalingen.

BABYDEEPSLEEP ApS modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

Reklamation
Du har ret til at reklamere over en mangel på produktet op til 2 år efter køb. Tag venligst kontakt til os og vedhæft din faktura, og vi lover en tilfredsstillende og hurtig behandling af din reklamation. En forudsætning for en mangel er selvfølgelig, at den er berettiget og ikke er opstået ved fejlagtig brug, almindelig slitage eller lignende. Reklamationsretten gælder for fejl i materialer og/eller fabrikation.

Anvendelse
Vores produkter skal anvendes i overensstemmelse med brugsanvisningen.

Klager
Hvis du vil klage over dit køb ret da altid henvendelse til os. Hvis det uheldigvis ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt: http://www.forbrug.dk. 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. 
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse. En eventuel tvist mellem BABYDEEPSLEEP ApS og køber, som ikke kan løses i mindelighed, afgøres ved de almindelige danske domstole og ved anvendelse af dansk ret.

Ophavsret og IPR
Indholdet på dette websted er ophavsretligt beskyttet og tilhører BABYDEEPSLEEP ApS. Vores navn, logo og produkter er unikke, og vi har derfor beskyttet vores eneret og immaterielle rettigheder. Dette ulovliggør piratkopieringer i kommercielt øjemed.

Trademark: VR 2014 02456

Trademark: 014456982

Trademark: 015085491

Design (+10): 002978551

 

BABYDEEPSLEEP ApS forbeholder sig retten til at ændre nærværende handelsbetingelser i det omfang det er nødvendigt. Dette kan være for at tilpasse handelsbetingelserne iht. ændrede lovkrav eller lignende.

Ring til os 29 72 92 29
eller skriv en besked.