BETAL MED BØRNEPENGE

Hos tyngdeposen.dk giver vi dig mulighed for at betale med børnepenge. Du får hurtigt din tyngdepose, men betalingen bliver først hævet ved den førstkommende børnepengeudbetaling.

I check out skal du skrive “børnepenge” i feltet ”bemærkninger til ordren” og du skal betale med et gyldigt kreditkort, fx. Dankort eller Visa Dankort (gælder ikke ved MasterCard).

Datoerne for udbetaling af børnepenge er:
20. januar – 20. april – 20. juli – 20. Oktober

*Når du betaler med børnepenge frafalder de 30 dages prøvetid.

Du skal være opmærksom på, at hvis du betaler ordren med et MasterCard, Visa Elektron eller udenlandsk betalingskort, vil NETS straks reservere beløbet på dit kort, og dermed er kreditten ikke mulig.

Ved en eventuel reservation på dit betalingskort i forbindelse med brug af servicen, har  tyngdeposen.dk ingen mulighed for at hjælpe. Du bør i stedet kontakte dit pengeinstitut eller Teller, der håndterer korttransaktioner i Danmark.

Vi har været, hvor du er

Vi er forældre til en lille pige, som fra spæd havde kolik og store udfordringer med at sove. Efter det første meget opslidende år uden sammenhængende søvn, begyndte idéen om en beroligende sovepose at tage form. Jeg blev enig med min mand om, at ingen skulle sove så lidt, som vi havde gjort. Vi lagde vores liv om og gjorde sammen vores idé til virkelighed læs mere…

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål – KONTAKT OS

Vi håber, at Tyngdeposen® også kommer til at hjælpe din familie til mere søvn.

De bedste hilsner
– Vibeke og Steffen

Ring til os 29 72 92 29
eller skriv en besked.